Iščemo ljubitelje urbanega vrtičkanja! Sodelujte in osvojite sanjsko ureditev balkona ali terase!

Iščemo ljubitelje urbanega vrtičkanja! Sodelujte in osvojite sanjsko ureditev balkona ali terase! (foto: Profimedia) Profimedia
18. 6. 2019 Promocijsko sporočilo

Si predstavljate, kako se na vašem balkonu bohotijo rdeč paradižnik, paprika, solata, fižol in ostala zelenjava in sadje pridelana izpod vaših rok? Zjutraj pa se prebujate ob omamnih dišavah sivke, bazilike in drugih začimb, ki se s terase širijo v vaše stanovanje? Mmmmm...

To čudovito, dišečo in slastno vrtno oazo si boste z našo pomočjo lahko pričarali pri vas doma!

Ker vam bomo priskrbeli pravega vrtnarja, ki bo vaš balkon ali teraso spremenil v urbani vrtiček.

Odpiramo namreč prijave na natečaj, kjer bomo izbrali eno osebo, ki se bo z največjo zagnanostjo in vnemo predala urbanemu vrtičkanju. Zato vabljeni vsi, ki si želite imeti svoj lastni vrtiček na svojem balkonu ali terasi.

Prijavite se na natečaj in morda bomo izbrali prav vas!

Prijave zbiramo le še do 30. junija 2019

Kaj morate storiti?

  1. Oddajte svojo prijavo preko spodnjega obrazca.
  2. Pošljite fotografijo svojega balkona ali terase.
  3. In zelo pomembno: z nami delite svojo zgodbo, zakaj bi imeli svoj urbani vrtiček.

Bohotenje svoje zelenjave in začimb pa bo izbrani srečnež ali srečnica delila tudi z nami. Z največjim navdušenjem bomo namreč pričakovali vaše fotografije novo zrasle solatke in paradižnika. Na koncu pa bomo z vami posneli še kratek video.

Mi bomo postavili, vi pa negovali in občudovali pridelke!

Še lažje bo, ker boste dobili pomočnika.

Priskrbeli vam bomo pravega vrtnarja, ki bo od A-Ž postavil vaš vrtiček na balkonu ali terasi.

Opremili pa vas bomo tudi s pomočnikom - z inovativnim in večkrat nagrajenim kompostnikom Bokashi Organkom 2 podjetja Skaza.

Z njim boste iz vaših bio odpadkov lahko ustvarili prvovrstni kompost. Vse skupaj je zelo preprosto, a vedno deluje – od kuhinje do vrtička.

Vaše bio kuhinjske odpadke odlagajte v Bokashi Organko 2, s pomočjo posipa, ki ga boste dodali ob vsakokratni polnitvi, bodo odpadki fermentirali in tako ustvarili bogat vir za novo življenje vašega pridelka na balkonu. S fermentacijsko tekočino, ki jo odlivate iz Bokashi Organka 2, pa zalivajte svoj pridelek in cvetje, ki bo bogatejše in lepše. Bokashi Organko 2 je pravi razlog za ponos vašega urbanega vrtička!

Več o Bokashi Organku 2 si lahko preberete na www.skaza.si/growgood ali TUKAJ kliknete za ogled videa.