Vadimo z Ego Slim&Vital

Vadimo z Ego Slim&Vital (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
10. 2. 2014 Promocijsko sporočilo

Čas je, da naredimo nekaj zase. Nekaj, kar nas bo spravilo v boljšo kondicijo, predvsem pa, da se bomo bolje počutili, laže ubežali vsakodnevnemu stresu in nasploh malo bolj zdravo živeli.

Ego Slim&Vital

Če nimamo denarja za drage fitness centre, ali dovolj časa, da bi tam dnevno preživljali dlje časa, je včasih dovolj že nekaj minutk vadbe na dan in naše počutje bo veliko boljše, predvsem pa bomo bolj fit.

Pogoj za vse to pa je seveda zdrava prehrana in to, da vemo, da je pred vsako aktivnostjo dobro spiti jogurt EGO Slim&Vital zaradi njegovih sestavin in učinkov.

Preproste vaje za aktiviranje različnih mišičnih skupin

Ego Slim&Vital - Tamara Smonker

Z vajami, ki jih je pripravila postavna fitnes inštruktorica Tamara, boste v telesu aktivirali različne mišične skupne.

Vaje so preproste in jih lahko izvajate kar doma, brez posebnih pripomočkov. Razen jogurta Ego Slim& Vital, ki ga, da bi povečali učinek vadbe pri izgorevanju maščob, spijete pol ure pred pričetkom vadbe.

Ego Slim&Vital vsebuje edinstveno kombinacijo L-karnitina in koencima Q10 ter biotina, ki še dodatno prispeva k presnovi maščob in drugih makro-hranil in k sproščanju energije pri presnovi. Taka kombinacija hranil ima vlogo pri izgorevanju maščob ter pri nastajanju mišične mase.

Redno uživanje Ego Slim&Vital vam bo v pomoč, da bo telo ustrezno presnavljalo hranila in tvorilo celično energijo.

Vaje si oglejte na Facebook stran Ego in YouTube kanalu Ego vadba.

Ego Slim&Vital