Novi Kalček v BTC Cityju pri avtopralnici

Kalček BTC City pri avtopralnici. (foto: Promo) Promo
31. 5. 2017 Promocijsko sporočilo

Prvi in vodilni slovenski ekološki trgovec Kalček je odprl novo poslovalnico v BTC Cityju pri avtopralnici. Nova, večja in lepša trgovina Kalček ponuja veliko lažjo dostopnost z avtomobilom, veliko več možnosti za parkiranje, klančino za dostop v trgovino z vozičkom, več prostora za boljšo predstavitev široke in raznovrstne ekološke ponudbe Kalčka.

Obiskovalci slavnostnega dogodka ob otvoritvi so si bili enotni – prostor krasno diha, trgovina sama pa ima prijetno, toplo, sončno energijo kot sami ekološki izdelki, ki jih Kalček ponuja.

direktor Kalček d.o.o. Vladimir Stanič in član uprave BTC dd Damjan Kralj

Na otvoritvi so izbor slovenskih ljudskih pesmi v posebnih aranžmajih zapeli in zaigrali Vesna Zornik, Robert Rebolj in Miha Pinterič. Mateja Ulaga, ustvarjalka presnih dobrot in mojstrica veganske kuhinje je navdušila s sladicami, za ekološko kapljico so poskrbeli pri Hiši Štekar z enkratno ekološko penino Emma, ter eko vini Cabernet Sauvignon in Sivi Pinot iz osrčja čudovitih Goriških Brd.

nastop Vesne Zornik, Roberta Rebolja in Mihe Pinteriča

Otvoritev nove trgovine v BTC Cityju je sovpadla s Kalčkovo 28. obletnico. Nova trgovina nadomešča staro v BTC Cityju, ki je bil leta 2005 prvi ekološki supermarket v Sloveniji. Naslednjo otvoritev nove trgovine Kalček načrtuje v Kopru na Ljubljanski cesti oktobra letos.