Na vikend sprehodu naberite regrat, nato pa si pripravite slastne kruhke!
Sestavine:
- Šopek regrata (približno 200 g)
- 100 g feta sira
- 1/4 skodelice jogurta
- 1 manjša štruca kruha
- 2 žlici oljčnega olja
- 1 manjša rdeča čebula
- 2 žlici limoninega soka
- Sol in poper po okusu
Priprava:
1. Čebulo na tanko narežite in jo prepražite na oljčnem olju. Po približno 5 minutah primešajte regrat in limonin sok ter vse skupaj na hitro prepražite, da regrat oveni, nato pa odstavite iz ognja.
2. V posodi dobro premešajte feto sir in jogurt - pomagate si lahko tudi z blenderjem.
3. Kruh narežite na rezine in jih popecite.
4. Na opečen kruh namažite namaz iz fete in jogurta, nato pa ga obložite z regratom. Po želji po vrhu dodajte še semena, popečene gobe ali druge dodatke po okusu.
Novo na Metroplay: Kako lahko vzdržujemo mišično maso ter preprečimo težave, kot so sarkopenija in osteoporoza?