Pomarančna marmelada z grenivko

28. 2. 2011

Sestavine: 6 pomaranč (od tega vsaj 3 bio), 1 biogrenivka, 1 kg želirnega sladkorja, 4 žlice viskija

Priprava: Pomaranče in grenivko temeljito operite pod vročo vodo. Sadeže na debelo olupite, tako da odstranite tudi grenko belo kožico pod lupino. Sadno meso narežite na majhne koščke. Lupini 3 biopomaranč in polovice grenivke popolnoma odstranite belo kožico in jo narežite na zelo tanke trakove. V loncu zmešajte sadno meso, narezano lupino in želirni sladkor. Maso zavrite, kuhajte 4 minute in vmešajte viski. Še vročo marmelado nalijte v pripravljene kozarce. Marmelada je obstojna eno leto.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri