Široki rezanci z artičokami

2. 5. 2008

Sestavine za 1 osebo: 70 g širokih rezancev, 150 g očiščenih artičok, 5 g suhih gob, 1 strok česna, peteršilj, 2 do 6 žlic oljčnega olja sol, poper.

Priprava:

Gobe namočite v mlačni vodi in pustite, da se zmehčajo, ter jih dobro odcedite. Popecite česen, odstranite olje in dodajte gobe. Mešajte nekaj minut ter ugasnite. Medtem narežite artičoko in jo 4 minute kuhajte v slani vodi.

Dodajte rezance in jih skuhajte po navodilih na embalaži. Odcedite in vse skupaj dodajte v ponev, kjer imate gobe. Popražite, dodajte sol in poper ter peteršilj.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri