Zmagovalne vlaknine za urejeno prebavo

15. 10. 2018 Promocijsko sporočilo

Urejena prebava v sodobnem svetu ni nekaj samoumevnega. Zanjo je potrebna disciplina. Treba se je redno gibati, popiti dovolj vode in skrbeti za uravnoteženo prehrano, bogato z vlakninami. Na voljo pa imamo tudi učinkovito naravno pomoč, ki temelji na vlakninah psiliuma. Že poznate številko 1 med vlakninami v lekarnah?

Psilium je ena od najbogatejših in cenjenih vlaknin. V najčistejši obliki in edinstveni kombinaciji z izvlečkom slive jo vsebuje izdelek Psylliox, 100 % naravno prehransko dopolnilo. Aktivne vlaknine Psyllioxa s prijetnim sadnim okusom pripomorejo k lažjemu odvajanju in učinkovitemu čiščenju črevesja.

V okviru nagradnega natečaja Moja dnevna rutina s Psyllioxom se lahko o tem prepričate tudi sami.

Zakaj ga priporočamo?

Kadar je naša prebava počasna, smo občasno zaprti ali se pri odvajanju popolnoma ne izpraznimo, blato zastaja v črevesju, na črevesnih stenah pa se pričnejo nabirati obloge. Blato postaja vedno bolj trdo in težje za odvajanje. Pojavita se občutka napihnjenosti in utrujenosti, manjka nam energije, ker obloge na stenah preprečujejo, da bi se hranljive in vitalne snovi preko črevesne sluznice vsrkale v telo. Treba je ukrepati.

Po priporočilih Ministrstva za zdravje naj bi za optimalno delovanje prebave v telo dnevno vnesli najmanj 30 gramov vlaknin, po najnovejših raziskavah pa naj bi kar polovica ljudi zaužila manj od priporočene vrednosti. Za 30 gramov vlaknin bi v resnici morali v enem dnevu zaužiti na primer 15 pomaranč ali 20 jabolk. Ker je samo s hrano skoraj nemogoče v telo vnesti toliko vlaknin, so nam lahko v dodatno pomoč učinkoviti naravni izdelki, kot je Psylliox.

Kako deluje?

Vlaknine imenujemo tudi balastne snovi, saj se v prebavilih ne presnavljajo in ne vsrkavajo, ampak ostajajo v črevesju in na najbolj naraven način omogočajo mehkejše in rednejše iztrebljanje. Vlaknine psiliuma oziroma lupine semen indijskega trpotca spadajo v skupino topnih vlaknin, ki urejajo prebavo tako, da potujejo po prebavnem traktu in nase vežejo vodo. V stiku z vodo nabreknejo in njihova teža se poveča za kar 25-krat. Tako povečajo volumen blata, ki spodbudi črevesno peristaltiko, je tudi mehkejše in lažje za odvajanje. Vlaknine psiliuma pa imajo tudi sposobnost čiščenja črevesja, saj nase učinkovito vežejo tako obloge kot toksine. To pa je že popoln recept za urejeno prebavo, čisto črevo ter splošno dobro počutje in zdravje.

Dodane vrednosti:

√ Psylliox je edinstvena kombinacija aktivnih vlaknin in slivovega soka za urejeno prebavo in čisto črevo.

√ Natančen odmerek aktivnih sestavin v posamezni vrečici zagotavlja učinkovitost.

√ Ima prijeten okus po slivi.

√ Priročno pakiranje v vrečicah ohranja kakovost, sadni okus in svežino. 

√ Primeren je tudi za nosečnice in doječe matere.

Naraven, nežen, a učinkovit je Psylliox lahko vaša prva izbira v lekarnah.

Značke: psylliox