Znana kakovost Delamaris v novi embalaži

Znana kakovost Delamaris v novi embalaži (foto: Promo) Promo
18. 4. 2017 Promocijsko sporočilo

Modra ribica odslej povezuje priznane slovenske ribje dobrote Delamaris. Različne ribe z zelenjavo, sardine, fileti skuše, tune in paštete Delamaris so se doslej zaradi različnih barv, v ponudbi drugih izdelkov na policah, porazgubile. Z novo belo nevtralno barvo bodo zdaj povezane v enotno zunanjo podobo.

Po vrsti rib in okusu jih ločujemo z barvami in ilustracijami. Skuše prepoznamo po rumeni barvni obrobi, sardine po svetlo modri, tune pa po temno modri barvi.

Postopoma bo Delamaris odpravil tudi dvojno embalažo kartončka in pločevinke. Praktične ribe Delamaris bomo našli v lahki potiskani aluminijski pločevinki, ki omogoča enostavnejše odpiranje in je brez BPA (brez bisfenola A).

Edinstvene že pripravljene dobrote Delamaris so brez konzervansov in drugih aditivov. Uživamo jih lahko samostojno ali jih uporabimo kot sestavino v kulinariki. Zaradi hermetičnega zaprtja in sterilizacije zanje ne potrebujemo hladilnika in so zato primerne tudi za malico na poti. Odlična riba Delamaris je lahko vedno pri roki.