Naj zadiši po toplini. Podarite svojim najbližjim del sebe

Naj zadiši po toplini. Podarite svojim najbližjim del sebe (foto: Shutterstock) Shutterstock
22. 11. 2018 Promocijsko sporočilo

Prazniki so čas obdarovanja in druženja s tistimi, ki jih imamo najraje. Pred vami je rubrika, ki bo kmalu polna idej za božična presenečenja in slastne praznične dobrote, s katerimi boste lahko obdarili svoje najbližje. Naj bodo letošnji prazniki zares Pristni prazniki.

Spremljajte rubriko in osvojite lepe nagrade

V rubriki Pristni prazniki bomo poleg toplih misli in prazničnih nasvetov vsak teden objavili recepte. Te bo za vas pripravljala kulinarična blogerka Urša, ki bo v svoje recepte vpletla izdelke Mu Cuisine. Z njeno pomočjo boste lahko prišli do ideje, kako na pristen način presenetiti svoje drage prijatelje in sorodnike.

Prihaja mesec, ko je prav, da si vzamemo čas za obisk tistih, za katere nam med letom zmanjkuje časa. Da se na topel čaj ali ravno prav začinjen vroč napitek odpravimo v družbi, s katero smo nekoč tako radi klepetali v šolskih klopeh. Ali pa enostavno pod roko primemo stare starše in se z njimi sprehodimo pod belimi snežinkami. In če jim podarite nekaj svojega, mehkega, toplega, nekaj, kar ste spekli sami? Takrat bodo prazniki šele zares čarobni.

NAGRADNA IGRA: Ker najbližjim privoščite le najboljše. 

Kaj bi si lahko želeli lepšega kot popestriti čarobno vzdušje z darili, ki vam jih podarjajo Ljubljanske mlekarne? Darila bodo tako prijetna kot vonj po sveže pečenem pecivu, druženje s prijatelji in topel objem tistih, ki si zalužijo vaš čas.

Sledite nam na facebooku, kjer bomo vsak teden objavili recept kulinarične blogerke Urše Horvat. Vsak od receptov bo namenjen enemu od vaših najbližjih: staršem, fantu, prijateljicam, starim staršem, sosedom, morda skriti simpatiji.

Kaj morate storiti?

V komentar  pod objavo tedenskega recepta na facebook strani Mu Cuisine napišite prijatelja, ki bi mu radi pripravili to jed in ga povabili k sebi, da okusi Uršine dobrote ter z vami preživi prijetne trenutke. Vsak začetek tedna bomo izžrebali enega srečneža, ki bo prejel darilni bon Ljubljanskih mlekarn v vrednosti 20 €. Z nagradno igro pričnemo v torek, 27. 11. 2018. Ne spreglejte prve objave.

Naj bodo letos vaši decembrski dnevi topli kot Pristni prazniki, zato spremljajte rubriko, poiščite recept zase in osvojite tudi katero od NAGRAD, ki jih bomo v času projekta podelili.