4 znaki, da ste morda jasnovidni

17. 6. 2022

Laure Lynne Jackson, avtorica knjige The Light Between Us ter samooklicana jasnovidka in medij, pojasnjuje nepričakovane lastnosti, ki naj bi jih imeli jasnovidni, in kaj lahko pomenijo. Tudi nas je zanimalo, kateri so ti štirje znaki ... Kaj pravite?

Slika 1/4

PRVI ZNAK: Rešitev določenega problema nenadoma »zagledate«

Ste kdaj že slišali, da so ljudje rešitev določenega problema nenadoma »zagledali«, ko so bili sproščeni in niso aktivno razmišljali? Lahko ste denimo pod tušem in se vam nenadoma utrne misel, kako rešiti problem v službi.

Ista misel se vam lahko utrne tudi med meditacijo ali izvajanjem joge. Raziskave so pokazale, da tovrstne aktivnosti spreminjajo aktivnost naših možganskih valov – zato se naš čelni možganski reženj ob tem pogosto umiri.

Po izkušnjah avtorice pa tovrstne aktivnosti še bolj »odprejo« ljudi, ki so jasnovidni! Te sposobnosti so pogosto pritajene, ko se ne osredotočamo nanje, pa se nenadoma pojavijo.

ZDAJ PA ŠE 'SMEŠNI' DEL:

Recimo, da se vaše najmočnejše sposobnosti pojavijo, ko se sproščate ob kozarcu vina. Če smo konkretni – v obdobju 90 minut spijete dve alkoholni pijači in nekako do potankosti »poznate« natančne podatke o ljudeh, čeprav vam jih ti niso nikoli zaupali. To močno nakazuje na dejstvo, da ste morda jasnovidni, kar pa pogosto prezrete, češ da ste samo malce okajeni in preveč čustveni.

Naredite lahko naslednje: zapišite si, kakšen občutek vas preveva, ko se k vam stekajo informacije. Nato prenehajte s pijačo (po izkušnjah avtorice se učinki po treh kozarcih upočasnijo).

In DRUGI ZNAK ...

Profimedia