Ta znamenja VES ČAS govorijo (in premalo storijo)

Ta znamenja VES ČAS govorijo (in premalo storijo) (foto: profimedia) profimedia
1. 2. 2021

Poznate koga, ki je vedno poln domislic, načrtov in pripomb, a njegova realna situacija se ne premakne prav daleč? Preverite, katera znamenja preveč govorijo in premalo storijo!

DVOJČKA

Seveda, kdo drug je prvi kot naši dvojčki! Dvojčki so tisti, ki neprestano govorijo in govorijo ... Saj se radi pogovarjajo na dolgo in široko.

Nekateri dvojčki niti ne pomislijo, preden začnejo govoriti o tem, kaj vse bodo naredili, uredili ali spremenili. Radi se hvalijo s tem, kaj načrtujejo, tudi če tega nikoli ne bodo speljali do konca.

Spremlja jih oster um, ki jim omogoča, da uspešno postavljajo cilje in poudarjajo, kako bodo nekaj spremenili. In sploh jih ne zanima, kaj si bo nekdo misli, če svojih načrtov ne bodo udejanjili, glavno je, da se jim dogaja! 

STRELEC

Življenje rojenih v znamenju strelca je velik zabavni vrtiljak, vedno najdejo izgovor in prepričani so, da bodo naredili tisoč stvari, ki švigajo po njihovih mislih.

Na žalost ima strelec preveč idej, da bi jih v svojem življenju lahko tudi zares udejanjil. Živahnost in ljubezen do glasnega razmišljanja, kaj vse bo naredil, strelca uvršča na vrh seznama najbolj prijetnih sogovornikov. Po drugi strani pa tudi na vrh seznama tistih, ki veliko govorijo in malo storijo.

Prav tako se radi naučijo česa novega in poslušajo stališča drugih ljudi.
Radi pa tudi pametujejo, kako bi oni nekaj naredili drugače oz. boljše. Želijo pustiti čim boljši vtis. Vendar se ne obremenjujejo, če jih nekdo naslednjič vpraša, kako so nekaj rešili, saj so že pozabili, o čem so govorili.

TEHTNICA

Tehtnice rade govorijo, razmišljajo in analizirajo ter predvidevajo , kaj bi lahko še storili. Na žalost včasih ne vedo, kje potegniti črto nad svojim govorjenjem. Včasih preveč obljubljajo in govorijo. Zaradi česar mislijo, da bodo pridobili prednost.

Poleg tega se tehtnice pogosto poslužujejo komunikacijskih sposobnosti in dajanja velikih obljub, da bi očarale tiste, ki so jim všeč.

Tehtnice so lahko tudi preveč zgovorne in popolnim neznancem večkrat razlagajo o svojih osebnih načrtih. Sicer so to odprti in iskreni posamezniki, vendar včasih bolj na besedah, kot na konkretnih dejanjih.

VODNAR

Vodnarji so lahko zelo inteligentni ljudje in pogosto delujejo na višji intelektualni ravni. Zaradi svoje povečane družabne note verjamejo, da morajo razložiti vsako podrobnost in načrt drugim ljudem. 

Problem se pojavi, ko morajo razložiti, zakaj nečesa niso izpolnili, saj so polni izgovorov v svoj prid.

V pogovorih poudarjajo preveč nepomembnih podrobnosti. Na katere pa že ob naslednji priložnosti lahko pozabijo. Njihovi cilji so v besednem smislu običajno astronomsko veliki, vendar lahko ostanejo samo izrečeni.

Vir: Horoskop.si

Preverite še:

Ali pa: Katerim 4 znamenjem ni nikoli dovolj spolnosti?