PREKLICANO: Skrivnost se nadaljuje – prihaja META skrivnost

16. 9. 2019 Promocijsko sporočilo

Dogodek z dr. Mel Gillom in Ano Bučević v Ljubljani se zaradi objektivnih razlogov prestavlja. Vsi, ki so že kupili vstopnice, bodo deležni posebne ugodnosti, ko bo znan nov datum gostovanja. V predvidenem terminu 5. in 6. oktobra pa se lahko udeležite seminarja THE UNIQUE YOU.

V Slovenijo prihajata Dr. Mel Gill in Ana Bučević, ki bosta z nami delila Meta skrivnosti. Meta skrivnost je holističen, zabaven in čaroben pristop k izboljšanju našega življenja na različnih področjih, kot so zdravje, denar, bogastvo, sreča, medsebojni odnosi.

Čudovito je razmišljati o svojih neizpolnjenih željah in velikih stvareh, o katerih sanjamo in po njih hrepenimo. Želimo si, da bi postale resnične, a ne vemo, kako jih uresničiti. Poznamo želje, povsem nekaj drugega pa je manifestacija želja v realnosti, in za to je potrebna t. i. MANIFESTACIJSKA MISELNOST (MANIFESTATION MINDSET) – skupek posebnih ukrepov in pravilnega razmišljanja, s pomočjo katerega lahko pridemo do tja, kjer si želimo biti, in si uresničimo želje. In to je tisto, kar predstavlja META skrivnost.

Vemo, da obstaja zakon privlačnosti. Zdaj je čas, da spoznamo, da znotraj tega zakona obstaja šest univerzalnih zakonov. Če boste vedeli, kako teh šest zakonov uporabiti, bo vse, kar si želite, vaše! Prav to znanje vam bo podala Meta skrivnost.

The Meta Secret World Tour dogodek bo v Ljubljani 5. in 6. oktobra. Dr. Mel Gill in Ana Bučević bosta z bogatim programom udeležence popeljala skozi Meta skrivnost.
Vstopnice za dogodek so na voljo izključno prek e-pošte metasecretseminar@gmail.com, do 23. septembra jih lahko dobite po posebni ceni 120 €.

Promocijsko mesto si s prijavo in plačilom zagotovite čim prej.

Več o dogodku in govorcih najdete na: http://www.kreirajzivot.rs/ce-je-imela-ena-skrivnost-pozitiven-ucinek-na-toliko-zivljenj-si-lahko-zamislite-kaj-lahko-naredi-sest-skrivnosti/