To so TOP 3 načini, kako lahko svoje goste navdušite s postrežbo sladoleda

To so TOP 3 načini, kako lahko svoje goste navdušite s postrežbo sladoleda (foto: Profimedia) Profimedia
13. 8. 2020 Promocijsko sporočilo

Poleg serviranja v kornetu ali ličnih skodelicah lahko družino in goste na svojem pikniku presenetite tudi drugače. 

1) Ledena kava

Promocijski material

Obožujete okus kave, a vas vroči poletni dnevi odvrnejo od vsakršnega toplega napitka? Običajno se z ledeno kavo razvajamo na dopustu ali ko se odpravimo v lokal, povsem preprosto pa jo je pripraviti tudi doma! Potrebujete le svojo najljubšo kavo, nekaj kepic okusnega sladoleda Gelatelli in smeeetano! Za piko na i (in zadovoljne nasmehe gostov) ledeno kavo posujte z oreščki, zdrobljenimi piškoti ali čokoladnim prelivom.

Profimedia

2) Sladoledni sendvič

Promocijski material

Okusen sladoled, ujet med dva hrustljava piškotka, bo navdušil še tako zahtevne goste vašega piknika.

Priporočamo, da za to sladico uporabite kombinacijo ameriških piškotov s koščki čokolade in sladoleda Nocciolata z okusom lešnika.

Profimedia

5) Banana split

Promocijski material

Smo vas popeljali v otroštvo? Banana split je verjetno še danes priljubljena dopustniška sladica, predvsem med najmlajšimi, a kdo pravi, da si je ne bi mogli pripraviti tudi tisti, mladi po srcu?

Po dolžini prerezana banana, nekaj kepic sladoleda in dekoracija po želji. Kaj pravite na tri različne okuse sladoleda Gelatelli?

Profimedia

Po najbolj okusen sladoled v Lidl

Številne okuse sladoledov Gelatelli poiščite v svoji najbližji Lidlovi trgovini in ne zamudite aktualne tedenske ponudbe!

Promocijski material
👉🏻 Preberite še: S temi nasveti boste navdušili med sezono piknikov

Še več posebnih in zabavnih namigov za prvovrstne žar piknike in okusne sladice pa najdete tudi pri Lidl Slovenija, kjer si lahko ogledate že drugo sezono kuharske oddaje Žar legende.