Aktivni shape It izziv: Anita in Tina sta morali korenito spremeniti svoje življenje

Aktivni shape It izziv: Anita in Tina sta morali korenito spremeniti svoje življenje  (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
11. 5. 2015

Anita in Tina, punci, ki že četrti teden pod budnim očesom osebnega trenerja Jureta Cora pridno trenirata v športnem centru CUBE fitnes, sta se odločili za korenito spremembo v življenjskem slogu. Po slaben mesecu vadbe v okviru 10-tedenskega Aktivni Shape It izziva se počutita odlično, zadovoljno in izpopolnjeno.

Anita Poznik (36 let) in Tina Capek (34 let) se dobro zavedata, kakšne so lahko pasti hitrih diet. Želeli sta narediti korak naprej, tako sta si zadali pomemben cilj - shujšati in nekoliko spremeniti življenjski slog.

V četrtem tednu izziva Postani fit do poletja sta opravili meritve, s katerimi, pravita, sta zelo zadovoljni. "Zgubila sem 5 cm okoli pasu in 1 cm okrog stegen, ponovno pridobila mišično maso in izgubila kar nekaj telesne maščobe," se je na snemanju zadovoljna pohvalila Anita. Podobne rezultate je z vadbo v športnem centru CUBE fitnes in s prehranskimi dodatki Shape It dosegla tudi Tina. Zgubila je 6 cm okoli trebuha, 1 cm na bokih in 5 cm okrog stegen.

"Napredek je velik. Priznati moram, da sem nekoliko presenečen nad rezultati našega dela. Punci se zares dobro odzivata. Očitno je, da nekaj delamo prav," je meritve komentiral trener Jure.

V svoje življenje sta vnesli novo disciplino, ki zahteva kar nekaj odpovedovanja. Na vprašanje, če sta se med prvomajskimi prazniki kaj pregrešili, sta odgovorili sledeče. Anita je povedala: "Malce sem se pregrešila, priznam, ampak opažam, da je to mojemu telesu pravzaprav dobro delo." Tina pa nam je zaupala, da se je predpisanega jedilnika pridno držala. "Pri meni je tako, če se enkrat pregrešim, se bom najverjetneje pregrešila tudi drugič, tako skušnjavi raje nisem podlegla."

Punci se po slabem mesecu vadbe v izzivu Postani fit do poletja počutita več kot odlično. Zadovoljni sta z delom in vajami ter pravita, da sta se s trenerjem izvrstno, kar se zdi zelo pomembno.

Dekletoma se lahko pri 10-tedenskemu izzivu kadarkoli pridružite tudi vi. Tukaj izpolnite prijavni obrazec, mi pa vam bomo vsak torek po e-pošti poslali vaje za doma in tedenski prehranski načrt, ki ga je sestavila nutricionistka. Jedilniki so sestavljeni tako, da lahko trenirate z ali brez prehranskih dodatkov. Izbira je torej vaša.

Vsak teden izžrebamo 3 nagrajence!

Med vsemi, ki boste aktivno spremljali izziv in na Twitterju ali Instagramu pod oznako #AktivniShapeIt objavili fotografijo, motivacijski citat, vprašanje za osebnega trenerja in nutricionistko ali kar koli v zvezi z izzivom, bomo vsak teden izžrebali 3, ki prejmejo paket izdelkov Shape iT.

Do hitrejših rezultatov s S+ Fit do poletja Aktivnim paketom

10-tedenski paket FiT DO POLETJA vključuje prehranska dopolnila za oblikovanje postave, ki bodo povečala učinek vsake fizične aktivnosti in vam priskočila na pomoč takrat, ko se vam ne bo dalo pripravljati uravnoteženega obroka, pa vseeno ne bi radi uničili napredka diete.

Shape It

Značke: shapeit