Aktivni shape It izziv: Anita si je zvila gleženj

Aktivni shape It izziv: Anita si je zvila gleženj (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
25. 5. 2015

Naši Shape It Aktivni punci trenirata že dober mesec, in vse kaže na to, da se zgodba Postani fit do poletja! odvija v pravo smer. 

Anita in Tina, Shape It Aktivni punci, ki že več kot mesec dni trenirata v okviru 10-tedenskega Shape It Aktivni izziva, se počutita naravnost fantastično. Pridobivata na mišični masi, odstotek maščobe v njunih telesih se znižuje, pridobili sta boljši metabolizem, obseg na posameznih delih telesa se vidno se zmanjšuje ... Izziv poteka tako, kot sta ga naša strokovnjaka - trener Jure Cor in nutricionistka Staša Matjaž - zastavila. "Vse je tako, kot je treba in kot smo načrtovali. Obe greva skupaj cilju naproti," sta navdušeno povedali punci.

No, ravno čisto vse ne poteka tako kot je bilo sprva zastavljeno. Anita, ki sicer živi zelo aktiven življenjski slog, si je zvila gleženj. "Punca lahko kljub poškodbi normalno stopi na nogo, tako smo se odločili določene vaje nekoliko spremeniti in jih prilagoditi. Trening za noge smo za nekaj dni prestavili, tako bomo tokrat izvajali le vaje za zgornji del telesa," je povedal trener Jure.

Jure pa je z nami delil tudi nasvet za vse ostale punce z lažjimi poškodbami. Pravi, da naj kljub temu ostanejo aktivne in izvajajo vaje, ki so primerne za njih. "Ne postanite lene in neaktivne," je dejal.

Pridruži se nam!

Če se tudi vi želite pridružiti 10-tedenskemu Shape It izzivu, lahko to storite kadar koli tekom našega skupnega treninga. Tukaj izpolnite prijavni obrazec, mi pa vam bomo vsak torek po e-pošti poslali Juretove vaje in tedenski prehranski načrt, ki ga je sestavila nutricionistka. Jedilniki so sestavljeni tako, da lahko trenirate z ali brez prehranskih dodatkov. Izbira je torej vaša.

Vsak teden izžrebamo 3 nagrajence!

Med vsemi, ki boste aktivno spremljali izziv in na Twitterju ali Instagramu pod oznako #AktivniShapeIt objavili fotografijo, motivacijski citat, vprašanje za osebnega trenerja in nutricionistko ali kar koli v zvezi z izzivom, bomo vsak teden izžrebali 3, ki prejmejo paket izdelkov Shape iT.

Do hitrejših rezultatov s S+ Fit do poletja Aktivnim paketom

10-tedenski paket FiT DO POLETJA vključuje prehranska dopolnila za oblikovanje postave, ki bodo povečala učinek vsake fizične aktivnosti in vam priskočila na pomoč takrat, ko se vam ne bo dalo pripravljati uravnoteženega obroka, pa vseeno ne bi radi uničili napredka diete.

Shape It izdelki

Značke: shapeit