Aktivni shape It izziv: Trening borilnih veščin

Aktivni shape It izziv: Trening borilnih veščin (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
1. 6. 2015

Anito in Tino, naši aktivni Shape It punci smo tokrat postavli pred nekoliko drugačen športni izziv. Na 10-tedenskem programu preoblikovanja telesa se nam je pridružil Primož Kozole, trener borilnih veščin.

Jure Cor, uradni trener Aktivni Shape It izziva, je za Anito in Tino tokrat pripravil nekoliko drugačen trening. V goste je povabil fitnes trenerja in trenerja borilnih veščin, Primoža Kozoleta.

"Trening borilnih veščin je primeren za vse, ki bi si želeli preoblikovati telo. Zakaj? Ker gre pri tej vrsti vadbe za hitrejše pridobivanje rezultatov. Trening je nekoliko intenzivnejši. Vključen je namreč skupek mišic, ki se oblikuje hkrati," je povedal Primož. "Je pa izredno dobro, ker je to vadba, ki je punci še nikoli nista izvajali. Je drugačna in iz tega razloga zanju zanimivejša," je še dodal.

Anita in Tina, ki se vztrajno približujeta cilju Aktivni Shape It izziva, sta bili navdušeni nad treningom. Zelo hitro sta osvojili gibe, motoriko in koordinacijo borilnih veščin. "Utrujena nisem, je bil pa to en super trening in upam, da ga bomo še čimvečkrat ponovili," je dejala Anita. Tina pa je povedala: "Popolnoma sem 'prešvicana'. Zelo je bilo dobro. Sprostilo se je veliko energije, takšne in drugačne. Res super!"

Pridruži se nam!

Če se tudi vi želite pridružiti 10-tedenskemu Shape It izzivu, lahko to storite kadar koli tekom našega skupnega treninga. Tukaj izpolnite prijavni obrazec, mi pa vam bomo vsak torek po e-pošti poslali Juretove vaje in tedenski prehranski načrt, ki ga je sestavila nutricionistka. Jedilniki so sestavljeni tako, da lahko trenirate z ali brez prehranskih dodatkov. Izbira je torej vaša.

Vsak teden izžrebamo 3 nagrajence!

Med vsemi, ki boste aktivno spremljali izziv in na Twitterju ali Instagramu pod oznako #AktivniShapeIt objavili fotografijo, motivacijski citat, vprašanje za osebnega trenerja in nutricionistko ali kar koli v zvezi z izzivom, bomo vsak teden izžrebali 3, ki prejmejo paket izdelkov Shape iT.

Do hitrejših rezultatov s S+ Fit do poletja Aktivnim paketom

10-tedenski paket FiT DO POLETJA vključuje prehranska dopolnila za oblikovanje postave, ki bodo povečala učinek vsake fizične aktivnosti in vam priskočila na pomoč takrat, ko se vam ne bo dalo pripravljati uravnoteženega obroka, pa vseeno ne bi radi uničili napredka diete.

Shape It