Shape It izziv: Aniti in Tini je dovolj izgovorov!

4. 5. 2015

Anita Poznik in Tina Capek že tretji teden pridno vadita v športnem centru CUBE fitnes pod budnim očesom osebnega trenerja Jureta Cora, ki je za njiju pripravil 10-tedenski program preoblikovanja telesa v sklopu natečaja Aktivni Shape It izziv. Sestavljen je iz vaj z lastno težo, vaj na fitnes napravah in visokointervalnega intenzivnega treninga.

Simpatični punci sta odločeni, da je dovolj izgovorov, zakaj ne narediti preobrata k boljšemu življenju in zakaj dopuščati, da bi slaba samopodoba vplivala na kakovost življenja. Zavedata se, da čezmerna teža v veliki meri vpliva na splošno počutje in samozavest, vsekakor pa v veliki meri tudi na naše zdravje. Zatorej, izgovor 'nimam časa za vadbo' zanju ne obstaja več.

Anita, ki za razliko od Tine ne uživa Shape It dodatkov, se v drugem tednu vadbe počuti malce manj energično. Glede na njeno vsakodnevno prehrano in aktivno žvljenje je bilo to tudi za pričakovati. Verjame, da se bo njeno počutje v naslednjem tednu le obrnilo na bolje.

Tina se počuti odlično. Po vsaki vadbi spije Shape It napitek in posledično ne občuti nobenih bolečin in se ne spopada prav z nobenimi problemi. Zjutraj z lahkoto vstaja, njeno počutje pa je zares fenomenalno, pravi.

Punci ob torkih s pomočjo trenerja Jureta Cora izvajata vaje za zgornji del, ob četrtkih pa za spodnji del telesa, sobote so namenjene kondicijskim treningom. Vsaka zase tudi pridno izvajata Juretove vaje, ki jih je predpisal za vadbo doma.

Dekletoma se lahko pri 10-tedenskemu izzivu kadarkoli pridružite tudi vi. Tukaj izpolnite prijavni obrazec, mi pa vam bomo vsak torek po e-pošti poslali vaje za doma in tedenski prehranski načrt, ki ga je sestavila nutricionistka. Jedilniki so sestavljeni tako, da lahko trenirate z ali brez prehranskih dodatkov. Izbira je torej vaša.

Vztrajnost in delo se na telesih Anite in Tine že poznata, tega se zavedata tudi sami.

"Tini sem za uživanje Shape It izdelkov kar malo nevoščljiiva. Komaj čakam, da se ta 10-tedenski trening zaključi in končno tudi jaz poskusim ta Shape It," je na enem izmed treningov povedala Anita.

Vsak teden izžrebamo 3 nagrajence!

Med vsemi, ki boste aktivno spremljali izziv in na Twitterju ali Instagramu pod oznako #AktivniShapeIt objavili fotografijo, motivacijski citat, vprašanje za osebnega trenerja in nutricionistko ali kar koli v zvezi z izzivom, bomo vsak teden izžrebali 3, ki prejmejo paket izdelkov Shape iT.

Do hitrejših rezultatov s S+ Fit do poletja Aktivnim paketom

10-tedenski paket FiT DO POLETJA vključuje prehranska dopolnila za oblikovanje postave, ki bodo povečala učinek vsake fizične aktivnosti in vam priskočila na pomoč takrat, ko se vam ne bo dalo pripravljati uravnoteženega obroka, pa vseeno ne bi radi uničili napredka diete.

Shape It

Značke: shapeit