Aktivni Shape It izziv: Lahko bi jih poskusila tudi ti!

Aktivni Shape It izziv: Lahko bi jih poskusila tudi ti! (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
18. 5. 2015

Anita in Tina že peti teden v okviru 10-tedenskega Aktivni Shape It izziva trenirata trikrat tedensko v športnem centru CUBE fitnes pod budnim očesom osebnega trenerja Jureta Cora. Punci se prehranjujeta po navodilih nutricionistke - z eno pomembno razliko - Tina ima v jedilniku dodane prehranske dodatke Shape It, Anita pa se prehranjuje brez njih. Lahko bi jih poskusila tudi ti!

SHAPE iT je prehrana, namenjena izključno ženskam in ti bo pomagala doseči vse osebne in športne cilje. Je popolna izbira za super rezultate, zabavo ali hujšanje.

Aktivna Tina Capek (34 let) je po petih tednih uživanja izdelkov SHAPE iT povedala sledeče: "Tukaj gre za super okusno hrano in prehranska dopolnila, ki bodo vsaki ženski pomagala, da bo (p)ostala aktivna in uživala življenje z veliko žlico. Podpira vse čisto ženske cilje – od oblikovanja postave, do izboljševanja rezultatov. Pa še tole, nudi pravo energijo, vitalnost in skrbi za naravno lepoto."

SHAPE iT je ustvarjen za vse vrste žensk. Za vsako telo in dušo skrbi z vsemi hranili, ki so nujni za zdravje in vitalnost. Medtem, ko vsebuje le najkakovostnejše, certificirane in 100% varne sestavine, je okusen kot sladica in zdrav kot jabolko. Uživanje SHAPE iT izdelkov je priporočljivo na dnevni bazi.

Anita Poznik (36 let) pa nam je zaupala, da že komaj čaka, da mine še teh nekaj tednov in da končno tudi ona začne uživati izdelke SHAPE iT. "Moram priznati, da kar malce zavidam Tini," je še povedala.

Klikni na zgornji video in uradna nutricionistka Aktivni Shape It izziva Staša Matjaž ti bo razkrila idealen izdelek zate!

Pridruži se nam!

Če se tudi vi želite pridružiti 10-tedenskemu Shape It izzivu, lahko to storite kadar koli tekom našega skupnega treninga. Tukaj izpolnite prijavni obrazec, mi pa vam bomo vsak torek po e-pošti poslali Juretove vaje in tedenski prehranski načrt, ki ga je sestavila nutricionistka. Jedilniki so sestavljeni tako, da lahko trenirate z ali brez prehranskih dodatkov. Izbira je torej vaša.

Vsak teden izžrebamo 3 nagrajence!

Med vsemi, ki boste aktivno spremljali izziv in na Twitterju ali Instagramu pod oznako #AktivniShapeIt objavili fotografijo, motivacijski citat, vprašanje za osebnega trenerja in nutricionistko ali kar koli v zvezi z izzivom, bomo vsak teden izžrebali 3, ki prejmejo paket izdelkov Shape iT.

Do hitrejših rezultatov s S+ Fit do poletja Aktivnim paketom

10-tedenski paket FiT DO POLETJA vključuje prehranska dopolnila za oblikovanje postave, ki bodo povečala učinek vsake fizične aktivnosti in vam priskočila na pomoč takrat, ko se vam ne bo dalo pripravljati uravnoteženega obroka, pa vseeno ne bi radi uničili napredka diete.

SHAPE iT

SHAPE iT izdelke lahko kupiš tukaj.

Značke: shapeit