Predstavljamo Anito in Tino, ki trenirata po programu Shape It Aktivni izziv do poletja

28. 4. 2015

Med vsemi prijavljenimi na 10-tedenski Aktivni Shape It izziv smo na koncu izbrali 2 simpatični dekleti, ki že pridno trenirata pod vodstvom osebnega trenega Jureta Cora in se prehranjujeta po posebnem prehranskem režimu nutricionistke Staše Matjaž.

Anita Poznik (36 let) in Tina Capek (34 let) trenirata trikrat tedensko v športnem centru CUBE fitnes pod budnim očesom osebnega trenerja Jureta Cora. Ta je za njiju pripravil 10-tedenski program preoblikovanja telesa, ki je sestavljen iz vaj z lastno težo, vaj na fitnes napravah in visokointenzivnega intervalnega treninga.

Anita se je na Shape It izziv prijavila, ker si želi preoblikovati telo in bi rada tudi drugim ženskam pokazala, da se z vztrajnostjo lahko doseže vsak cilj.

Je poročena in mama dveh otrok. V prostem času je že sicer precej aktivna, saj veliko časa posveti teku in kolesarjenju. V naslednjih 10 tednih si želi predvsem izgubiti 4-5 kg in se naučiti, kako vzdrževati zdrav življenjski slog.

Tina se je na 10-tedenski izziv prijavila, ker bi rada, da ji nekdo pokaže, kako se pravilno izvajajo vaje in predvsem kako se pravilno prehranjevati, da dosežeš zastavljeni cilj.

Ima naporno službo, kjer večino časa preživi za računalnikom. Želi si, da bi prosti čas izkoristila bolj aktivno, vendar ji v zadnjem času to ni najbolj uspevalo.

Cilj, ki si ga je zastavila v Shape It izzivu, ni toliko izguba kilogramov, ampak predvsem nekaj centrimetrov manjši obseg na telesu. Njena največja želja je, da pridobljeno znanje o pravilni vadbi in prehrani prenese v vsakodnevno življenje.

Obe dekleti se prehranjujeta po navodilih nutricionistke - z eno pomembno razliko - Tina ima v jedilniku dodane prehranske dodatke Shape It, Anita pa se prehranjuje brez njih. Zanimivo bo torej videti, kakšne rezultate bosta na koncu dosegli obe.

Pridruži se nam!

Če se tudi vi želite pridružiti 10-tedenskemu Shape It izzivu, lahko to storite kadar koli tekom našega skupnega treninga. Tukaj izpolnite prijavni obrazec, mi pa vam bomo vsak torek po e-pošti poslali Juretove vaje in tedenski prehranski načrt, ki ga je sestavila nutricionistka. Jedilniki so sestavljeni tako, da lahko trenirate z ali brez prehranskih dodatkov. Izbira je torej vaša.

Vsak teden izžrebamo 3 nagrajence!

Med vsemi, ki boste aktivno spremljali izziv in na Twitterju ali Instagramu pod oznako #AktivniShapeIt objavili fotografijo, motivacijski citat, vprašanje za osebnega trenerja in nutricionistko ali kar koli v zvezi z izzivom, bomo vsak teden izžrebali 3, ki prejmejo paket izdelkov Shape iT.

Do hitrejših rezultatov s S+ Fit do poletja Aktivnim paketom

10-tedenski paket FiT DO POLETJA vključuje prehranska dopolnila za oblikovanje postave, ki bodo povečala učinek vsake fizične aktivnosti in vam priskočila na pomoč takrat, ko se vam ne bo dalo pripravljati uravnoteženega obroka, pa vseeno ne bi radi uničili napredka diete.

Do hitrejših rezultatov s S+ Fit do poletja Aktivnim paketom

Gremo v akcijo!

Značke: shapeit