Shape It izziv: Če je uspelo Aniti in Tini, lahko uspe tudi vam!

Shape It izziv: Če je uspelo Aniti in Tini, lahko uspe tudi vam! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
8. 7. 2015

Anita Poznik in Tina Capek, izbranki med vsemi prijavljenimi na Aktivni SHAPE iT izziv, sta deset tednov vztrajno trenirali v fitnes centru CUBE in danes sta videti sijajno. Pravita, da se v svoji koži zopet odlično počutita.

10 tednov aktivne trikrat tedenske vadbe z osebnim trenerjem Juretom Corom, premišljeno prehranjevanje po načrtih nutricionistke Staše Matjaž, konkretna sprememba življenjskega sloga ... Minuli teden smo dodali le še češnjico na vrh smetane in puncama pomagali, da zasijeta v vsej svoji lepoti.

Pri tem smo za pomoč prosili strokovnjake. Vesna Hostnik, lastnica modnega butika La Vision iz Domžal, je za Anito, ki sicer posega po nekoliko bolj športnih oblačilih, izbrala sproščene modne kose. Tini, ki po navadi najraje poseže po črnini, pa je Vesna tokrat predlagala izbiro nekoliko bolj živahnega modnega izbora - lepo lahkotno oblekico v koralnem odtenku v kombinaciji z izbranim nakitom.

Punci sta spremembo pričeske zaupali lepotnemu strokovnjaku Borisu Draganu iz salona Hair Spa iz Ljubljane. "Anita mi deluje zelo energična, tako sem se glede na ta njen karakter odločil narediti nekoliko bolj trendovsko pričesko. K temu sva ustrezno prilagodila tudi barvo las. S Tino pa sva se odločila za podobno tehniko barvanja las kot jo je imela že predhodno, tako sva se poslužila zgolj obnovitve barve las," je povedal Dragan.

"V zelo kratkem času sem izgubila 9 kg, kar pa brez pomoči SHAPE iT izdelkov verjetno ne bi bilo mogoče. SHAPE iT izdelki so vrhunski in sama bi jih priporočala prav vsakomur," nam je zaupala zadovoljna Tina. Da se počutita kot princeski in da je izziv v njuni življenji prinesel popolnoma nov veter, sta Anita in Tina še povedali po koncu naše akcije Postani fit do poletja.

Še več informacij o njunem uspehu si lahko preberete na http://blog.shapeit.si/sokantni-rezultati-shape-it-preobrazbe.

Shape It
Značke: shapeit