Shape It izziv: Preoblikovana postava v zgolj desetih tednih

Shape It izziv: Preoblikovana postava v zgolj desetih tednih (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
29. 6. 2015

Anita Poznik in Tina Capek sta se pred desetimi tedni odločili, da naredita premik v svojih življenjih. Z našo pomočjo sta izboljšali svoje počutje in samozavest, si izoblikovali postavo v polni meri ter posledično izboljšali svoj življenjski slog. Kako je potekal njun zadnji trening v okviru izziva Postani fit do poletja, si lahko ogledate v spodnjem videu.

Na zadnjem treningu SHAPE iT aktivni izziva se je puncama Aniti in Tini ter njunemu osebnemu trenerju Juretu Coru pridružil državni reprezentat v ragbiju, Jaka Sajevic. Ta je za dekleti sestavil tekaško naravnan trening, ki je temeljil na ogrevanju, koordinaciji, vzdržljivosti in eksplozivnosti.

"Teh deset tednov je bilo nepozabnih," sta povedali udeleženki v izzivu. Da je bilo odlično in da ji bo ta čas za vedno ostal v spominu, nam je zaupala Tina in dodala, da gre na tej točki za nov začetek njenega življenja. "Super trener, super ekipa. Kondicijsko sem zelo napredovala. Zdaj, ob koncu izziva pa se je v meni porodila še želja po licenci za fitnes trenerko," je o sodelovanju v natečaju Postani fit do poletja spregovorila Anita.

Zanimalo nas je tudi, kako bosta doseženo formo vzdrževali še naprej. "Na podoben način kot do sedaj. Skupaj bova trenirali in bodrili ena drugo tudi v prihodnosti," sta nam zaupali. "V vsakemu treningu je ostal delček nečesa, kar si bova zagotovo zapomnili, brez izjeme. Zelo smo se imeli lepo," sta še dodali.

Trener jure Cor pa je ob zaključku akcije Postani fit do poletja povedal sledeče: "Hitro je minilo. Zelo smo se zabavali in upam, da podoben izziv kmalu ponovimo." Dodal je še, da sta se punci nadvse dobro odrezali.

Vsak teden izžrebamo 3 nagrajence!

Med vsemi, ki boste aktivno spremljali izziv in na Twitterju ali Instagramu pod oznako #AktivniShapeIt objavili fotografijo, motivacijski citat, vprašanje za osebnega trenerja in nutricionistko ali kar koli v zvezi z izzivom, bomo vsak teden izžrebali 3, ki prejmejo paket izdelkov Shape iT.

Do hitrejših rezultatov s S+ Fit do poletja Aktivnim paketom

10-tedenski paket FiT DO POLETJA vključuje prehranska dopolnila za oblikovanje postave, ki bodo povečala učinek vsake fizične aktivnosti in vam priskočila na pomoč takrat, ko se vam ne bo dalo pripravljati uravnoteženega obroka, pa vseeno ne bi radi uničili napredka diete.

Značke: shapeit