21-dnevni wellness izziv – dan 21: Bodite odkriti

21-dnevni wellness izziv – dan 21: Bodite odkriti (foto: Profimedia) Profimedia
28. 10. 2018

ENAINDVAJSETI izziv: V dnevnik si zapišite eno stvar, ki bi jo naredilli, če bi vedeli, da vam ne more spodleteti.

Čeprav morda sedaj še ne pišete dnevnika, bi ga morda prav sedaj lahko začeli pisati. Čez nekaj let, ko boste prebirali svoje zapiske, se boste morda prav od srca nasmejali ob določenih vrsticah, za katere ne boste mogli verjeti, da so prišle izpod vaših rok.

Tu in tam si je vedno lepo zapisati nekaj lepega (ali pa kaj manj lepega), saj se lahko veliko bolje počutimo že, ko se izpovemo belemu listu in ne samo svojim najbližjim ali prijateljem. Lahko smo namreč 100% odkriti.

In danes je pravi čas prav za to. V dnevnik ali pa morda na kos lepšega papirja, ki ga nato spravite na posebno mesto, si napišite eno stvar, ko bi jo naredili, če bi vedeli, da vam nikakor ne more spodleteti.

Stvari, ki bi jih naredili, če bi vedeli, da vam ne morejo spodleteti, je verjetno kar nekaj. Verjetno pa se je prve najtežje spomniti. Lahko pa zapišete več stvari.

Pa srečno!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri