Na dm tekaškem treningu tudi nasveti športnega psihologa

16. 5. 2013

1. junija 2013 bo v Parku Tivoli potekala največja tekaška, zabavna in dobrodelna prireditev v Sloveniji – 8. dm tek za ženske. Skupne priprave so že v teku, 16. maja pa se bosta treningu priključila še športna psihologa.

Na tekaškem treningu v Kranju in v Ljubljani bosta z vami prof. dr. Matej Tušak in psihologinja Eva Kovač, ki s svojim znanjem podpirata psihološki del projekta @life.

Tek ni samo tek

Nanj moramo biti pripravljeni tako fizično kot psihično, saj so zadnje negotovosti pred nastopom navadno prav psihološke narave.

Športna psihologa bosta pred treningom pojasnila, kako se lahko poleg redne rekreacije še soočate s stresom, da boste kar najbolj učinkovite.

Namen srečanja je ozaveščanje in spoznavanje z različnimi učinkovitimi strategijami soočanja s stresom in napotki, kako krepiti toleranco na stres.

Namignili vam bodo tudi kakšen uporaben nasvet, kako vzdrževati motivacijo in uspešno preteči do cilja, ko vas napadeta utrujenost ali neprimerne misli.

Pridružite se tekaškemu treningu tudi vi, priprave se pričnejo ob 17.30.

Strokovnjaka bosta pred začetkom treninga z veseljem odgovorila tudi na vsa druga vaša vprašanja.

Več informacij: @life na dm tekaškem treningu in 8. dm tek za ženske.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri