Test za delovanje ledvic

10. 10. 2012

Pred 40 leti je izgledalo, kot da ljudje z ledvicami nimajo nobenih težav. O njih so zelo malo vedeli, a so kljub temu množično umirali zaradi kronične odpovedi ledvic. V dobi hitre informiranosti je to precej drugače. Na voljo so preprosti in zanesljivi testi, ki jih lahko opravite v udobju svojega doma.

Špekulira se, da ima kronično obolenje ledvic pri nas eden od desetih odraslih, mnogi med njimi ne vedo, da je z njihovim zdravjem kar koli narobe. Bolezen pogosto odkrijejo po naključju, pri pregledu krvi, vendar je žal takrat že prepozno, saj je bolezen že v napredovalni fazi ali celo tik pred odpovedjo ledvic. Če bo vaš hitri test pozitiven, morate čim prej obiskati svojega zdravnika.

Hitri test za delovanje ledvic je tokrat ekskluzivno na voljo za vse vas, ki nas redno spremljate na portalu Tečemo skupaj in Aktivni.si.

Test iDiagnostic je hiter (rezultati v 5 min), enostaven (vizualen), opravite ga lahko na domu in zanesljiv (98,1 % diagnostična točnost, 98,5 % specifičnost in 97,9% občutljivost).

Ekskluzivna cena paketa je 17,90 EUR z dodatnim 10% popustom.

Naročila lahko pošljite na e-mail mito@sinkovec.si. V e-mailu napišite naslov in pa alternativni naslov, kamor vam bomo lahko paket poslali v dopoldanskih urah. Zaželjeno  je, da poleg naslova napišete še mobilno telefonske številko, da vas v primeru boljše kvalitete vročanja pokličemo. V primeru večjega števila naročil, bomo organizirali tudi točke, kjer bo možno pakete dvigniti osebno in se s tem izogniti plačilu poštnine.

Preberite tudi: Vloga zdravih ledvic za tekača