Pustite rutino za sabo in doživite novo tekaško avanturo!

25. 4. 2016 Promocijsko sporočilo

SALOMON tekaško druženje je brezplačna tedenska popestritev tekaških treningov, kjer boste lahko preizkusili Salomon tekaške copate, sodelovali v nagradni igri in s Salomon tekaškima trenerjema, odkrivali nove poti, nove poligone za vadbo in se tako na nov način povezali z okoljem ter odkrili ponovno veselje do teka!

Salomon tekaška trenerja Luka Hren in Uroš Kožar, bosta poskrbela, da bodo tekaške trase karseda raznolike in zanimive. Vsa ta raznolikost, bo poskrbela za odlično pripravljenost, dobro vzdušje in svežo motivacijo.

SALOMON brezplačna tekaška druženja bodo potekala v več skupinah, kjer bo tempo prilagojen vsakemu posamezniku. Tako bo omogčen največji užitek za vsakogar! Med popotovanjem po novih poteh se bote spoznali s pravilno tehniko teka, okolico pa izkoristili tudi za krepilne vaje. Poskrbljeno bo za dobro ogrevanje in prijeten zaključek vadbe, tekaška trenerja pa bosta z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja.

KJE?

Park Tivoli, Cekinov grad, Ljubljana

KDAJ?

Vsako SREDO ob 18:00 uri

*Od 20. aprila do 8. junija 2016

Tekaška trenerja: LUKA HREN & UROŠ KOŽAR

Možen bo tudi test tekaške opreme Salomon in preizkus novih SALOMON tekaških modelov ter sodelovanje v nagradni igri.

Pridruži se SALOMON TEKAŠKEMU DRUŽENJU in odkritje novo veselje do teka, v odlični družbi!

KLIKNITE ZA PRIJAVO :

Več informacij na: www.salomon.com/si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri