Športni vikend Ljubljanica

12. 8. 2010

Drugi vikend v septembru boste v slovenski prestolnici imeli možnost nastopati in se udeležiti športnih dogodkov za vse starostne skupine in stopnje pripravljenosti:

NOČNI TEK NA 10 KM; Tromostovje, sobota - start 21.30; www.ljubljanica.net

6. TRIATLON LJUBLJANICA 2010 - plavanje, kolesarjenje, tek: elitni triatlonski dogodek v samem mestnem jedru www.triatlonljubljanica.si; Tromostovje petek, 10.9. od 18.00 naprej)

4. DVOBOJ KOLESAR TEKAČ; start Tromostovje, petek, od 16.00 naprej; www.sokolgroup.com/sdsokol

TEK ZA ZDRAVJE- teki Povodnega moža na: 200 m, 400 m, 800 m; Prešernov trg, sobota, od 18.00 naprej) www.tekzazdravje.com, www.triatlonljubljanica.si

NOČNI POHOD Z BAKLAMI NA LJUBLJANSKI GRAD; pohod z omejenim številom udeležencev in ogled gradu. Start: sobota, 23.00, Tromostovje.

VODA ZA VSE - dogodki ob in na Ljubljanici, predstavitve športnih društev, predstavitve kajak kanu…Izvedba v sodelovanju z Sokolsko zvezo Slovenije, www.sokolska-zveza.si (četrtek, petek dopoldan) navezava na osnovne šole.

V okviru dogodkov bo bogat tudi spremljevalni program (žrebanja, delavnice za otroke, predstavitve športne opreme, predstavitve športne prehrane, živa glasba, gosti, druženje…).

Prijave na uradni strani www.ljubljanica.net bodo možne natanko 1 mesec pred dogodkom.

Značke: nocni_tek

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri