Letošnji Ljubljanski maraton lahko z adidasom začnete iz prve vrste!

28. 9. 2017 Promocijsko sporočilo

adidas bo tudi letos dvema tekačema na Ljubljanskem maratonu omogočil štart iz prve vrste. Izžrebanca natečaja #takechargeljubljana bosta za štartno linijo stopila skupaj z najhitrejšimi maratonci.

Tekaški privrženci že nestrpno pričakujejo konec oktobra, saj v prestolnico prihaja največji tekaški dogodek pri nas. Vznemirjenje pa je še toliko večje, saj lahko dva tekača doleti posebna čast – 29. oktobra bosta maraton pričela iz prve vrste.

adidas

Kot diamantni sponzor Volkswagen 22. Ljubljanskega maratona bo adidas tudi letos izmed vseh sodelujočih v natečaju #takechargeljubljana izžrebal tekača in tekačico, ki bosta 21- ali 42-kilometrski tek začela v prvi bojni liniji.

Srečna nagrajenca bo adidas opremil tudi s profesionalno tekaško opremo in tako poskrbel, da letošnjega maratona zagotovo ne bosta nikoli pozabila.

adidas

Na natečaju lahko tekači sodelujejo z izpolnjeno prijavo na spletni strani www.takechargeljubljana.si ali pa tako, da se v adidas shopih v Ljubljani, Celju ali Mariboru fotografirajo s tekaškim okvirjem in fotografijo delijo na svojem Instagram ali Facebook profilu z uporabo #takechargeljubljana.

Vsi, ki bodo sodelovali, so korak bližje k narekovanju tempa na letošnjemu Ljubljanskemu maratonu!