Novi Salomonovi tekaški copati X-CELERATE GTX®

Novi Salomonovi tekaški copati X-CELERATE GTX® (foto: Salomon) Salomon
1. 10. 2014

Za odkrivanje novih, neobičajnih in raznolikih urbanih poti v vseh vremenskih razmerah je Salomon za jesenski čas pripravil novo CITYTRAIL™ tekaško obutev X-CELERATE GTX®, ki omogoča svobodo gibanja in izjemno vsestranskost.

Ne glede na to, ali boste med tekom po mestu naleteli na moker asfalt, s snegom pokrito travo, tlakovano pot ali odpadlo listje, boste z vodoodpornim in prilagodljivim X-CELERATE GTX® vedno pripravljeni na nove urbane avanture.

CITY TRAIL tekaška obutev X-CELERATE GTX® ponuja optimalno kombinacijo blaženja in odzivnosti ter zaščite in odličnega oprijema. Popoln in natančen oprijem stopala zagotavlja kombinacija sistema Sensifit™ in kevlarskih vezalk Quicklace®, saj ohranjata stopalo na pravem mestu ves čas aktivnosti.

Podplat Contagrip® zagotavlja popolno kombinacijo oprijema in vzdržljivosti v različnih vremenskih razmerah. Zaradi svoje sestave omogoča izredno prilagodljivost in zanesljivost, odsevniki na vseh straneh obutve pa omogočajo varen tek tudi ponoči.

Nova integrirana membrana GORE-TEX® zagotavlja enako zračnost ter zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami, hkrati pa je veliko bolj fleksibilna. Končni rezultat je bolj gibljiv, vodoodporen, zračen ter udoben tekaški copat.

Ne glede na to, kam vas zanese pot v vašem mestu, vedno boste pravilno opremljeni.

X-CELERATE GTX

X-CELERATE GTX

Več informacij na www.intersport.si.