Novi Suunto Ambit inštrumenti

Novi Suunto Ambit inštrumenti (foto: Suunto) Suunto
10. 9. 2014

Nova Suunto AMBIT družina, ki izide letos septembra, predstavlja popoln paket za vsakogar, ki si želi kar največ kar lahko šport in z njim povezane pustolovščine ponudijo. Prvi pametni Bluetooth® inštrumenti so povezljivi z novo Suunto Movescount aplikacijo, urama Suunto Ambit3 Peak in Suunto Ambit3 Sport ter novim senzorjem za merjenje srčnega utripa.

Uro Suunto Ambit3 Sport testiramo tudi na našem spletnem portalu in v kratkem lahko pričakujete podrobnejši zapis njenih funkcij in delovanja med športnimi aktivnostmi.

Ambit3 Peak je novi vrhunski model Suunto Ambit družine. To je ura za resne avanturiste in športnike – vključuje vse značilne Suunto funkcije za šport na prostem, kot so navigacija, podatki barometra, višinomer s FusedAltiTM, 3D kompas in druge funkcije ter izjemno vzdržljivo baterijo (do 50 ur v GPS načinu).

Suunto

Nova Suunto Ambit3 Sport je lahek ročni inštrument, ki združuje vse značilnosti potrebne za tek, plavanje, kolesarjenje in kombiniran trening. GPS zagotavlja točen tempo, navigacijo poti in sledenje, monitor srčnega utripa pa vam dopušča idealen trening. Kot zelo dolgo pričakovana nova značilnost vam Ambit3 Sport beleži srčni utrip tudi med plavanjem. Eleganten zapestni računalnik je namenjen bolj zahtevnim in hkrati popolnoma vsakodnevnim uporabnikom, ki jim športna aktivnost pomeni čas za sprostitev in oddih. Nove drzne dizajnerske barvne kombinacije pa bodo prepričale tudi najzahtevnejše športne navdušence.

Suunto

Nova brezplačna aplikacija Suunto Movescount App, ki je samo jedro Suunto družine je samostojna aplikacija, ki omogoča da lahko zelo enostavno sledite in delite svoje aktivnosti. Z aplikacijo lahko fotografirate in s tem pokažete vašo trenutno hitrost, razdaljo in druge podrobnosti, ter sliko delite s prijatelji na socialnih omrežjih. Brezžično lahko naložite svoje aktivnosti, spremenite nastavitve ure in poskrbite da so vaš čas in GPS podatki posodobljeni, ko ste na poti. Na uri lahko tudi prejemate klice in sms obvestila. Medtem ko kolesarite lahko pritrdite svoj mobilni telefon na kolo in ga na ta način spremenite v drugi zaslon svoje ure.

Suunto razkriva tudi novo rešitev za nadziranje srčnega utripa: Suunto Smart senzor. Senzor, ki zelo natančno in enostavno meri srčni utrip in je zaradi svojega revolucionarnega dizajna najmanjši Bluetooth® Smart kompatibilni senzor za srčni utrip na svetu.

Več podrobnosti o izdelkih najdete na Suunto.com, več o aplikaciji pa na Movescount.com.

Naj vas ekstremne avanture ne presenetijo – odkrivajte neodkrito s preciznim GPS sprejemnikom!