Odkrivanje novih tekaših poti je lahko zabavno!

3. 10. 2017 Promocijsko sporočilo

Ste tudi vi med tistimi, ki radi kombinirate tek v naravi s tekom po trših terenih, vendar niste prepričani, če je vaša obutev primerna? Odgovor je Salomon SENSE. Vsestranska linija tekaških copat, ki bo vaš popoln partner na novih avanturah.

Tekaški copati Sense: Popolna rešitev za raznovrstne tekaške podlage

Linija tekaških copat Salomon SENSE nudi popolno rešitev za tekače, ki se radi podajo na raznovrstne tekaške podlage. Sedaj lahko mirno tečete po asfaltu, zavijete na makadamsko pot, ali pa odkrivate zahtevnejše terene.

                           

Spoznajte Novi Salomon Sense Escape

Sense Escape vas bo navdušil z vrhunskim blaženjem, lahkotnostjo in stabilnostjo na različnih tekaških podlagah. Dodatno samozavest zagotovi odličen oprijem stopala, tehnologija Vibe pa poskrbi za zmanjšano utrujenost na daljših tekih. Z novim tekaškim copatom boste brezskrbno raziskovali nove terene, vaš tek pa bo še bolj zabaven, lahkoten in varen.

Salomon SENSE ESCAPE – Vrhunsko blaženje. Lahkotnost cestnih tekaških copat. Vzdržljivost in oprijem trail tekaških copat.

Nove tekaške copate Salomon SENSE ESCAPE lahko ekskluzivno poiščete le v prodajalnah INTERSPORT in v SPLETNI TRGOVINI INTERSPORT. Več informacij o novem SENSE ESCAPE na: TUKAJ