S pomočjo raketne znanosti do boljših tekaških rezultatov

24. 5. 2018 Promocijsko sporočilo

Po navdihu Nasinega inženiringa so v adidasu uspeli izoblikovati copat, ki ga odlikujeta čista funkcionalnost in neverjetna zmogljivost, s tehnologijo namestitve vlaken po meri pa omogoča, da izkoristite vso svojo energijo ter pridobite tekaško samozavest. V pričetku tekaške sezone boste tako tokrat brez izgovorov!

Zmogljivost, udobje in povratek energije – vse to iščemo pri tekaškem copatu, saj se zavedamo, kako pomembne so te lastnosti pri uživanju v teku. Z že znano, a še izboljšano tehnologijo BOOST in revolucionarno tehnologijo Tailored Fibre Placement tekaški copat SOLARBOOST zagotavlja podporo in odlično oblazinjenje za optimalno tekaško doživetje.

Ustvarjeni po merilih izgradnje rakete

Inovativni copati so narejeni po navdihu Nasinega inženiringa in ustvarjeni za popolno funkcionalnost. Če jih primerjamo z izgradnjo rakete, v kateri ima vsaka malenkost svoj namen, je tudi vsak milimeter copat SOLARBOOST natančno zasnovan in namenjen točno določeni funkciji. S kombinacijo pionirske podatkovne tehnologije Tailored Fibre Placement in vlaken Parley iz reciklirane oceanske plastike copat zagotavlja izredno udobje in podporo ter neverjetno lahkotnost, hkrati pa omogoča, da tekač ne glede na hitrost ali tekaško razdaljo samozavestno premaguje kilometre.

Tecite do samozavesti v sklopu ''Run to Rise''

Prav samozavest je bila glavno vodilo nove kampanje »Run to Rise«, ki jo je ustvaril adidas Running. Zavedajo se, kako pomembna je samozavest in kako tek pripomore k krepitvi samozavesti na vseh področjih življenja. Zato s kampanjo in copatom z napredno tehnologijo slavijo presežek samozavesti in naval energije po dobro opravljenemu teku.

Lahkotnost in trpežnost, ki sta plod najboljših adidasovih inovacij, vmesnega podplata BOOST za boljši odriv od tal in optimiziranega zunanjega podplata Stretchweb za odličen oprijem, vam bosta pomagali do uresničevanja zastavljenih ciljev brez zdrsov na poti do višav.

Značke: adidas supergi