Suunto predstavlja novi tekaški instrument: Ambit2 R - GPS za tekače

Suunto predstavlja novi tekaški instrument: Ambit2 R - GPS za tekače (foto: Promocijski material) Promocijski material
13. 3. 2014

Izjemno popularnim GPS uram iz družine Ambit se bo letošnjo pomlad pridružil Ambit2 R, GPS ura za tekače. Privoščite si svojega osebnega Suunto trenerja in izboljšajte svoj tekaški rezultat!

Izpopolnjen za popolno tekaško doživetje!

Suunto Ambit2 R je eleganten, lahek ročni instrument, ki vam hitreje pomaga doseči vaše cilje.

Omogoča vam veliko preciznih funkcij, s pomočjo katerih si lahko sami načrtujete svojo vadbo. Ura vas nato vsakodnevno opominja na vaše naloge, o tem koliko dela ste že opravili ter vam tudi med tekom podaja signale o vaši uspešnosti treninga.

Poleg tega zagotavlja hiter in natančen prikaz hitrosti in razdalje s pomočjo tehnologije FusedSpeedTM, unikatne kombinacije GPS-a in podatkov pospeška vaše roke, hkrati pa meri tudi tekaško kadenco vašega zapestja.

V kolikor se v vas skriva avanturist, potem boste navdušeni nad funkcijo Track-back in navigacijo, ki ponujata neomejeno svobodo pri odkrivanju novih poti, brez da bi vas skrbelo, da se boste izgubili.

S pomočjo Suunto Apps lahko uri dodate še več uporabnih funkcij. Poosebite jo tekaškimi aplikacijami, ki jih napravite sami ali pa s številnimi tistimi, ki so brezplačno na voljo v App Zone na movescount.com

Prek portala movescount.com si lahko na naložite še:

  • celotne treninge,
  • še več zanimivih poti, kar bo zagotovo razveselilo avanturiste, saj bo Suunto Ambit2 R vedno pokazal pravo pot,
  • portal vam kot kot spletni športni dnevnik Suunta pomaga tudi pri konstruktivni analizi vašega treninga, svoje dogodivščine pa lahko delite še z drugimi uporabniki.

Za obilico naprednih funkcij se poleg vsestranskosti skriva dizajnarski dodatek z izjemnim izgledom za vsakdanjo rabo in športne aktivnosti.

Suunto Ambit2 R je na voljo v črni in beli barvi, z mehkim silikonskim pasom, ki zagotavlja neverjetno prileganje za oba spola. Obe barvni kombinaciji sta na voljo s Suunto trakom za srčni utrip ali brez.

Nove funkcije:
  • Virtualni trener: pustite, da vam virtualni trener določi kdaj boste tekli hitro in kdaj počasneje! Ta aplikacija je namenjena treningu vzdržljivostnih intervalov. Določite svojo intenzivnost trenininga, virtualni trener pa vam bo v vsakem trenutku narekoval tempo.
  • Tekač duh: preizkusite se v tekmi proti navidezni konkurenci. Pozitivna distance vam bo povedala, da ste na tekmi v vodstvu, negativna pa da zaostajate za svojim tekmecem.
  • Učinek teka: aplikacija vam pomaga izboljšati učinek vašega teka s preštevanjem vaših srčnih udarcev na kilometer/miljo.
  • Visoko intenzivni intervali: ta aplikacija poskrbi za kratko, ampak izjemno intezivno intervalno vadbo. Pričnete z ogrevanjem, tek 15 x 200 m s 30 sekundnim predahom in na koncu z iztekom.
  • Maratonski čas: ura uporabi vašo trenutno hitrost in izračuna maratonski čas s tem tempom. Na tak način v vsakem trenutku veste, če ste dovolj hitri za željeni rezultat.

Suunto že več kot 75 let razvija in izdeluje naprave za avanturiste, raziskovalce in potapljače. Vsaka ura zagotavlja izjemno robustnost in vzdržljivost – in Ambit2 R ni izjema. Vodo odpornost do 50 metrov in baterija, ki zdrži 12 ur s polnim GPS delovanjem vam zagotavljajo, da vas Suunto Ambit2 R ne bo pustil na cedilu, ne glede na razmere.

Suunto Ambit2 R – kmalu na voljo pri vašem najbližjem SUUNTO prodajalcu!

www.suunto.com