Deželak junak: Na Bledu ga je pričakalo slastno okrepčilo in poseben izziv

Deželak junak: Na Bledu ga je pričakalo slastno okrepčilo in poseben izziv (foto: rio mare (zasebni arhiv)) rio mare (zasebni arhiv)
14. 6. 2019 Promocijsko sporočilo

Nedavno se je priljubljen radijski voditelj Miha Deželak podal na posebno misijo. V sklopu akcije Deželak junak namreč vsako leto potuje po Sloveniji in zbira denar za počitnice otrok iz socialno ogroženih družin. Da pa dobrodelnost ne pozna meja, dokazuje blagovna znamka Rio Mare, ki je že tretje leto zapored del omenjene akcije.

Na svoje teden dni dolgo dobrodelno popotovanje se Miha vsakič poda na drugem prevoznem sredstvu – v petih letih, odkar poteka dobrodelna akcija, je tako potoval na skiroju, gorskem kolesu, legendarnem Ponyju, letos pa kilometre in denarna sredstva nabira na kvadrocikolu.

V sklopu tretje etape se je podal na čudovito Gorenjsko. Pot ga je vodila iz Jesenic proti Škofji Loki, vmesni postanek  pa je imel tudi na Bledu. Tam ga je pričakala ekipa Rio Mare, ki je poskrbela za slastno okrepčilo in mu zastavila Rio Mare izziv. Za uspešno opravljeno nalogo je Rio Mare Mihu podelil donacijo v vrednosti 2000 €. 

rio mare

Donacija bo zagotovo poskrbela, da bo lahko čim več otrok doživelo lepe poletne počitnice, okusna malica z izdelki Rio Mare pa je Mihi in njegovi ekipi vlila moči za uspešen zaključek celotne akcije.

rio mare

Za lahkotno premagovanje izzivov skrbi Rio Mare s svojim pestrim naborom vsestranskih, predvsem pa kakovostnih izdelkov. Kot hitro in uravnoteženo okrepčilo na poti so še posebej primerne Rio Mare Insalatissime, ki so bile pravi hit tudi med Mihovo ekipo. Rio Mare Leggero s 60 % zmanjšano vsebnostjo maščob in Rio Mare Natura v lastnem soku ter z le kapljico vode pa sta primerna za vse, ki si želijo biti v formi in zaživeti lahkotno, ne da bi se s tem odpovedali dobremu okusu. Brez kančka slabe si ju je privoščila tudi celotna ekipa Radia 1.

Nezamenljiv okus in kakovost že več kot 50 let spremljata izdelke Rio Mare, ki predstavljajo nepogrešljiv simbol zdrave prehrane tako v Italiji kot drugje po svetu. Razvajajte se z izjemnimi okusi in ostanite v formi z Rio Mare.

rio mare