Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
barbara-pirh

Foto: Osebni arhiv

Barbara Pirh pravi, da v življenju ne odstopi od tistega, kar ji veliko pomeni. Zato vztraja na več področjih.

"Vztrajam pri športu, razvijanju svojega podjetja organizacije in vodenja dogodkov, osebnem trenerstvu in nasploh v življenju ne odstopim od nečesa, kar mi veliko pomeni," pravi Barbara.

Vztrajnost se ji poplača "z osebnim zadovoljstvom, občutkom uspešnega preseganja lastnih meja," in poudarja, da "se je včasih treba prebiti čez res težke trenutke, da prideš do svojega cilja, a ko ga dosežeš, je ta občutek tako veličasten, da bi vse brez premislekov ponovil."

Kot vsem, je tudi Barbari kdaj težko: "Seveda, v življenju so vzponi in padci. Mnogi mi ves čas govorijo, da imam neverjetno veliko energije in vedno najdem čas za športne aktivnosti ter druženje, kljub zelo natrpanemu urniku, a tudi jaz imam slabe dneve. Razlika med namrščenim obrazom in mojim je le v percepciji problema.

Trudim se ohraniti mirno kri in tudi težavo spremeniti v izziv. Večkrat slišano, a zato nič manj resnično."

Pravi, da si v tistem trenutku zamisli "cilj in tiste občutke, ki me prevevajo po treningu ali uspešno izpeljanem projektu. Ko vidim rezultate svojega dela, je motivacija le še večja. Nič se ne zgodi kar tako, če le pasivno čakamo na boljše čase, ti zagotovo ne bodo prišli."

Barbara ti svetuje naslednje:

"V življenju mora vsak najti svojo strast. Ko jo enkrat najde, naj je ne zanemarja. Tudi, ko pridejo težki trenutki, je pomembno, da se zavemo dejstva, da smo na svetu zato, da dosežemo srečo in ne da se ves čas nad nečim pritožujemo. Predvsem pa ne jemljite življenja tako resno. Vi pišete note, na katere boste plesali, nihče drug."

Barbaro lahko spremljaš na naslednjih družabnih omrežjih:

#vztrajam ambasadorji 22. marec 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.