Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
diana_conc

Foto: Osebni arhiv

Diana Čonč vztrajno hodi po poti do svojih ciljev in težke trenutke zatre s pozitivnim mišljenjem.

Diana vztraja pri dosegovanju svojih ciljev, izobraževanju in pisanju člankov.

"Vedno, ko dosežem ali izpolnim cilj, je občutek neprecenljiv. Kadar se izobražujemo, odpremo sebi veliko vrat in možnosti dela, ki nas veseli in osrečuje. Ja, tukaj je potrebna zelo velika vztrajnost. Morda nam prvič ne bo uspelo. A nekega dne nam bo zagotovo. Pri pisanju člankov pa je plačilo to, da smo s tem lahko pomagali tudi drugim. Čudovito, mar ne?"

Pravi, da "če si nekaj zares želimo in pri tem vztrajamo in v zameno nič ne pričakujemo, nam prinese več kot zadovoljstvo."

Diana priznava, da če bi rekla, da ji nikoli ni težko, bi se grdo zlagala. A v takšnih trenutkih posluša glasbo in začne pozitivno razmišljati.

"V trenutku sem boljše volje, takrat se ustvarijo nove ideje."

In še nasvet, ki ga ima za vse, ki so tik pred tem, da bi obupali?

"Zapomnite si, da vedno, kadar boste skoraj obupali, boste vedno korak nazaj in ne naprej. Zato le pogumno in pozitivno vsem stvarem naproti. Uspeh je zagotovljen. Vsi, ki so do sedaj nekaj dosegli, niso vedeli kako [bodo to dosegli, op. a.] in kdaj. Le vedeli so, da bodo.

Diano lahko spremljaš na njenem Instagram profilu.

#vztrajam ambasadorji 17. januar 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.