Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
edvard-kadic_7ELtJKN

Foto: osebni arhiv

Avtor knjig, prevajalec, kolumnist, bloger, filozof, podjetnik, predavatelj, mentor in svetovalec. In nadvse vztrajen moški.

Za njim je več kot 25 let izkušenj na vodilnih mestih v gospodarstvu, predvsem na področju prodaje. Je avtor knjig, prevajalec, kolumnist, bloger, filozof, podjetnik, predavatelj, mentor in svetovalec. Obožuje ženine torte, izlete z družino, dobre knjige in tetovaže. Včasih pa skoči tudi s padalom.

Nevsakdanji, vsestranski, zelo razgledan, zanimiv, uspešen in nadvse vztrajen moški. Njegovo področje delovanja je povezovanje komunikacije in osebnostnega razvoja skozi promocijo neverbalne komunikacije - tako v zasebnem življenju (odnosi moški - ženska) kot v poslovnem svetu pri vodenju ljudi, pogajanjih in prodaji.

Več o tem, kaj dela in na katerih področjih je aktiven, najdeš na www.edvardkadic.com.

Ker ni zapustil svoje poti, je uspel

Njegova pot ni bila lahka. Pravi, da je bilo še dobro desetletje nazaj vse, kar je vsaj malo dišalo po osebnostnem razvoju, nemudoma označeno za šarlatanstvo, ameriško nastopaštvo in nekaj, kar je tako ali tako primerno predvsem za "zmedene ženske". Le redki so že takrat razumeli, da pot do boljših rezultatov nujno vodi skozi spremembe obnašanja, to pa zahteva spremembe v razmišljanju. "Danes vedno več posameznikov in podjetij razume, da si ljudje želimo sodelovanja predvsem z dobrimi ljudmi in ne le z dobrimi sistemi vodenja, služenja, prodaje, mreženja in podobnega. Težišče modernega okolja se prenaša na posameznika oziroma na njegovo integriteto, kredibilnost, prijetnost in na - seveda - pravo samozavest," izpostavi Edvard.

Začetek je bil težak

Danes je Edvard zelo uspešen, njegova predavanja in tečaji so dobro obiskani. Do te stopnje pa je prišel zaradi svoje vztrajnosti. Obrestovala se mu je tako, da lahko dela tisto, kar resnično rad dela. Vedno je vedel, da je dober pri delu z ljudmi. V dneh, ko ima natrpan urnik, se pogosto spomni na tiste čase, ko je bil njegov telefon nem, ko ni dobival povabil na dogodke, ko ni imel novih kandidatov za seminarje in coaching. Zaradi vztrajnosti na svoji poti danes nima samo materialne varnosti, ampak še dodatni življenjski smisel, ki ga polni z energijo in vnaša veselje ter optimizem v njegov vsakdan.

Delaj to, kar govoriš!

Poudarja, da je dandanes zdrava pamet vedno bolj redka dobrina. Vsem priporoča, naj delajo to, kar govorijo in vztrajajo na svoji poti. Pri tem pa moramo biti prilagodljiv in odprtega duha, saj bomo na koncu življenja obžalovali predvsem tiste izzive, ki jih nismo sprejeli in ne tistih, ki smo jih. Seveda tudi Edvard doživi slabe trenutke, a jih hitro predela - s pomočjo priljubljenih sladic. Ko bi najraje obupal, poseže po koščku čokolade ali tortice. Medtem ko uživa v sladici, premišljuje o nastali situaciji, v sebi tudi krepko zakolne in se jezi. A to traja le nekaj ur. Potem se spomni, zakaj se je vsega skupaj lotil. In si reče: "K**c gleda vse skupaj. Nekaj se bo odlomilo. A to ne bom jaz." In gre naprej.

Neuspeh je pot do uspeha

Nekoč je zapisal, da v naravi nobena rožica ne more rasti narobe, temveč lahko raste le na svoj način. Neuspeha ne dojema kot nasprotje uspeha, ampak kot njegov sestavni del. To pomeni, da pogosto moramo iti skozi neuspeh, da bi prišli do uspeha. Zato se moramo veseliti tudi neuspehov, saj tisti, ki ne vztraja, ne more v celoti razumeti slasti, ki jo prinaša doseženi cilj. Ne more v popolnosti dojeti globine življenja, ki jo sestavljajo mir, veselje in zadovoljstvo s samim seboj.

#vztrajam ambasadorji 18. maj 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.