Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
matej_mejak

Foto: Osebni arhiv

Matej Mejak je mlad avtor spletne strani Matejeva LCHF kuhinja in tudi sam vztraja v tem načinu prehranjevanja.

Matej Mejak vztraja pri ketonski prehrani in to se mu je poplačalo tako, da je premagal Chronovo bolezen in mu ni treba jemati zdravil. "Čeprav po mnenju stroke v mojem primeru naj bi to bilo nemogoče in so mi želeli odstraniti debelo in tanko črevo," dodaja.

Iz te izkušnje se je naučil:

"Vedno verjemi vase in nikoli ne obupaj, ne glede na to, kako težko je, če sam to želiš, zmoreš! In kar ti drugi rečejo, da ne zmoreš ali je nemogoče, dokaži, da zmoreš in je mogoče!"

Matej pravi, da pride tudi trenutek, ko mu je težko, ampak da takrat "pomislim na to kaj vse sem dal skozi in uspel premagati v svojem kratkem življenju in se zavem, da življenje je kratko in ga je treba uživati kolkor se da in nikoli se ne sme obupati!"

Vsem, ki želijo obupati, sporoča:

"Pomisli, da je to tvoj zadnji dan in kaj vse boš zamudil/a, če ne izkoristiš vsakega trenutka, ki ti je dan!"

Mateja lahko spremljate preko njegovega Facebook profila.

#vztrajam ambasadorji 4. julij 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.