Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
milan_robic

Foto: Osebni arhiv

Milan Robič se ravna po nauku Gnothi Seauton, s pomočjo katerega mu je uspelo izgubiti kar 90 kilogramov.

Milan Robič vztraja pri "uvedbi nauka Gnothi Seauton v vsakdanji praksi rezoniranja (iskanja smisla)."

Vztrajanje se mu je poplačalo tako, da je izgubil kar 90 kilogramov in napisal 22 knjig ter nauk Gnothi Seauton v mandatu predsedniških volitev RS 2012–2017.

Iz tega se je naučil, da je "poznavanje sebe samega smisel življenja, ki ga ustvarjamo z vztrajnostjo."

Pravi, da je soočenje s samim seboj vedno težko. "To ni enkratna, lahka priložnost, sicer bi se z rezoniranjem ukvarjal vsakdo. Za lastno podobo potrebujemo nauk, kateri nas vodi."

Milan dodaja: "Vera je v tebi. Vero najlažje spoznam v krizni situaciji ko se je treba odločiti, ali bomo vztrajali pri delu na sebi samem ali pa se bomo odrekli sebi samem in lastni podobi, to je lastni veri ali vrednosti."

Vsem, ki želijo obupati, pa sporoča:

"Rezoniranje (iskanje smisla) je igra preizkusa osebne integritete. Močna osebnost postanemo ko nas nekdo ali nekaj prisili, da začnemo spoznavati, to je verjeti sebi samemu. Spoznavanja sebe samega se je smiselno lotiti z naukom Gnothi Seauton, saj gre za staro grško filozofijo ali življenjsko modrost. Dovolj je ena modrost, pa tista naj bo prava izbira."

Milana lahko spremljate na njegovem Facebook profilu.

#vztrajam ambasadorji 3. julij 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.