Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
suana_alisic_bp38PlY

Foto: Osebni arhiv

Suana Ališič vztraja pri tem, kako biti uspešna v karieri, hkrati ohraniti vitko telo in si vzeti nekaj časa zase.

Suana Ališič vztraja v karieri in hkrati želi ohraniti vitko telo.

"Vztrajam na trnovi poklicni poti umetnika in podjetnika, obenem se soočam kako ob natrpanem urniku ohranjati zdravo vitko telo in zdrav duh ter si vzeti dragocen čas zase, za napolnitev baterij, za druženje, za počivanje."

Pravi, da se ji je vztrajanje vedno poplačalo.

"Če nič drugega, sem bila na koncu vedno zadovoljna s sabo, da sem se imela dovolj rada in vztrajala na tistem, kar je bilo dobro zame."

In iz tega se je naučila, "da ne smeš obupati. Nikoli. Če vztrajaš, vedno nekam prideš, vedno nekaj dosežeš. In to te navda z večjim zaupanjem v sebe in v boljšo samopodobo."

Seveda ji je včasih zelo težko. "Težko je vztrajati, ko ne vidiš trenutno rezultatov, ko se ti zazdi na trenutke da se nikamor ne premakneš."

In kaj stori, ko bi najraje obupala?

"Ko mi je težko in bi najraje obupala...no to na srečo nisem tak tip človeka, saj vedno v vsem iščem izhode in izboljšave in sem sama sebi največje gonilo. A ko vseeno pridejo tudi kdaj taki trenutki obupa, si samo rečem, a želiš biti zadovoljna s sabo in srečna in na smrtni postelji z nasmehom pogledati na svoje doseženo življenje ali bi raje bila nesrečna in nezadovoljna ter se na smrtni postelji jezila da nisi vztrajala do konca. In takoj se vrnem na pot vztrajanja še bolj zagrizeno. :)"

Vsem tistim, ki želijo obupati, sporoča:

"Ne obupajte. Kajti vsaka vztrajnost se poplača. Že samo, da boš do konca vztrajal/-a, boš nase ponosen/-na."

Suano lahko spremljate na njenem Facebook profilu.

#vztrajam ambasadorji 26. junij 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.