Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
profimedia-0295524877

Foto: Profimedia

Motivacija, ki nam jo dajejo naši #vztrajam ambasadorji je brezmejna! Vsak dan z nami nesebično delijo utrinke iz svojih življenj, svoje trenutke sreče, uspehov in veselja ter borb in težkih trenutkov. V zahvalo bomo vsak mesec enega izbrali in ga predstavili!

Zgodba vsakega posameznika je unikatna. Vsak v življenju doživi svoje unikatne trenutke in doživlja svoje borbe. Življenje niti dveh ni enako.

Vse prevečkrat, tudi zaradi včasih neresničnih in izkrivljenih objav na družabnih omrežij, se zdi, da je življenje drugih neprimerljivo boljše, da je drugim lažje. A resničnost je drugačna. Vsi doživljamo vzpone in padce. Vsi imamo včasih neskončno dober in včasih neskončno slab dan.

Življenje je le življenje!

Spremljaj čisto vsakdanja življenja naših #vztrajam ambasadorjev, ki imajo včasih le malo več volje in motivacije. Naj ti bodo v navdih!

#vztrajam ime meseca 8. april 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.