Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
img_0095

Foto: Foto: Danijel Čančarević

V juliju predstavljamo #vztrajam ambasadorko Sonio! Sonia se je odločila, da bo na svojih kanalih poleg pozitivnih delila tudi negativne trenutke življenja in tako dosegla popolno ravnovesje, ki mu pravimo življenje.

Sonia Graunar Muparutsa je ustvarjalka spletnih vsebin, del marketinške ekipe, model, sama pa rada pravi, da uživa življenje.

Na socialnih omrežjih je že dlje časa prisotna skozi svoj YouTube kanal in Instagram vsebine, poleg tega se je s prijateljico Evo lotila tudi projekta The Old News in izmenjevalnice oblačil, njen simpatičen nasmeh pa ste morda zasledili že v kakšni oglasni kampanji.

Sonia pravi, da je bistvo njenih platform to, da poleg pozitivnih trenutkov in dogodkov v svojem življenju deli tudi tiste negativne in neprijetne, o katerih se sicer (pre)malo govori. S tem, ko tovrstne prepreke delimo z drugimi, olajšamo življenje sebi in tistim, ki se morda soočajo s podobnimi preglavicami.

"Če bi bilo življenje brez ovir, bi nam bilo dolgčas!"

V začetku letošnjega leta se je tako lotila tematike razhoda, najbolj opazna tema ta trenutek pa je zagotovo rasizem pri nas in po svetu, o katerem je na svojih omrežjih kot birasna Slovenka spregovorila tudi Sonia.

V spodnjem videu pa si oglejte intervju z nasmejano Sonio:

Sledi Sonii na YouTube kanalu, Instagramu ali Facebooku.
#vztrajam ime meseca 14. julij 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.