Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
img_6626

Foto: Danijel Čančarević

V juniju predstavljamo #vztrajam ambasadorko Ano! Ana se je uspešno spoprijela s svojo boleznijo, sedaj pa želi predvsem mladim predstaviti bolezen in življenje z njo.

Ana se je že nekaj časa počutila nadvse utrujeno, ves čas je malo pokašljevala, srbela pa jo je tudi koža. Mislila je, da je to slabo počutje le posledica težaškega dela v domu za ostarele. Ko pa je septembra na vratu začutila bulico, se je po večih preiskavah pokazalo, da je zbolela za Hodgkinovim limfomom, obliko raka, ki prizadene predvsem mlade. Svet se ji je obrnil na glavo.

Po mesecih vztrajnega boja z boleznijo in uspešnim zaključkom zdravljenja se je odločila, da o bolezni spregovori in tako mlade ozavešča o tej vrsti raka, o katerem se čisto premalo govori. Njene zapise spremljaj na blogu Nasmejana Ana.

Medicinska sestra Ana danes več časa posveča sebi, svojim bližnjim in ceni zdravje čisto vsak dan. Za hobi ima fotografiranje, ki ji daje moč in vztrajnost tudi ob težkih dnevih.

V času bolezni je spoznala prave prijatelje, ki so ji stali ob strani. Njim in svoji družini je hvaležna za vsak "Kako si?" in nadaljne trenutke, ko so jo poslušali. Pravi, da je to tisto najpomembnejše, kar lahko daš bolniku. Priložnost, da pove, kar ga teži.

Video predstavitev: Nasmejana Ana pravi "Imejmo se radi"!

Ob prečudovitem Šmartinskem jezeru v Celju smo se na lep sončen dan dobili in poklepetali o moči poslušanju in o vztrajnosti, ki vedno pripelje nekaj dobrega. In o komunikaciji, ki svet drži pokonci.

Ano spremljaj na:

https://www.nasmejana.com/
https://www.facebook.com/nasmejanablog/
https://www.instagram.com/asajovic/

Aktivne posameznike, ki se v svojem življenju soočajo s takšnimi in drugačnimi izzivi, spremljaj na naših Vztrajam kanalih. Svoje vsakodnevne podvige pa objavljaj tudi ti! Objavi jih na svojih družabnih omrežjih in jih označi z #vztrajam. Vsak teden izberemo najboljših pet, vsak mesec pa avtorje najboljših petih nagradimo. Se splača!

#vztrajam ime meseca 28. junij 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.