Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
p1277689

Foto: Danijel Čančarević

V avgustu predstavljamo #vztrajam ambasadorko Neško! Neška je frizerka, poslovna ženska ter ustvarjalka dobrodelnega frizerskega maratona in (H)ART showa.

Neška je vztrajna in energična frizerka, ki svoje energije ne usmerje le v kreacije frizur v okolju svojega frizerskega salona, ampak svoj talent in dobro voljo usmerja tudi širše.

Frizerka je že 20 let, svoj frizerski salon pa vodi že deseto leto. Letos poleti je organizirala že 2. frizerski maraton, ko so se zbrali frizerji iz vse Slovenije, ki so nudili frizerske storitve in zbirali dobrodelne prispevke. Zbrana sredstva so namenili družinam v stiski.

Neška je sicer zmagovalka prvega slovenskega resničnostnega šova Zlati rezzz. Je pa ob deseti obletnici salona pripravila tudi prav poseben dogodek. Dogodek (H)ART, v katerem je Neška združila vsa osebna in poslovna znanja, je letos poleti navdušil vse, ki so se ga udeležili. V Cankarjevem domu Vrhnika so se na odru predstavili manj znani in potencialni frizerji, umetniki, pevci, plesalci in make-up artisti ter pripravili res čudovit umetniški večer.

Video predstavitev: Vztrajna Neška pravi: "Zaupaj vase!"

Čeprav so občasni slabi dnevi čisto ok, Neška pravi, da ti ne smejo postati način življenja. Hvaležnost in zaupanje vase sta ključ uspeha.

Dodatni posnetki:
Alen Kočevar (snemalec, montažer in avtor)
Jerneja Korošec (asistent)

Neško spremljaj na:

https://www.facebook.com/nesanaarnaut
https://www.facebook.com/FrizerskiSalonNeskasp/
https://www.facebook.com/Frizerskimaraton/
https://www.facebook.com/Zlati-rezzz-352778575113741/

Aktivne posameznike, ki se v svojem življenju soočajo s takšnimi in drugačnimi izzivi, spremljaj na naših Vztrajam kanalih. Svoje vsakodnevne podvige pa objavljaj tudi ti! Objavi jih na svojih družabnih omrežjih in jih označi z #vztrajam. Vsak teden izberemo najboljših pet, vsak mesec pa avtorje najboljših petih nagradimo. Se splača!

#vztrajam ime meseca 17. september 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.