Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
img_7350_2

Foto: Danijel Čančarević

V juliju predstavljamo #vztrajam ambasadorko Patricio! Patricia se je po večletnem iskanju pravega športa zanjo našla v fitnesu, danes pa je uspešna osebna trenerka.

Patricia je med študijem razrednega pouka za angleščino odkrila strast, ki jo je odpeljala v čisto novo smer življenja. Odkrila je svet fitnesa.

Šport je Patricio spremljal vse njeno življenje, saj je trenirala tenis, košarko in tudi hip hop. Konec srednje šole je odkrila fitnes, ki jo je prevzel. Najprej je trenirala le zase, po večletnih izkušnjah pa je svoje znanje začela deliti. Zadnje dve leti je tako osebna trenerka, svoje nasvete pa deli v tečajih v živo in tudi prek spleta. Pravi, da moramo vsi, ki želimo vztrajati v športu, najti tisti šport, ki nam najbolj ustreza in nas veseli.

Patricijini dnevi so pestri. Ko ne vodi treningov ali pa dela na računalniku, si vsaj trikrat na teden vzame čas za svojo vadbo. V delu neverjetno uživa, največ motivacije za svojo vadbo pa najde pri delu s svojimi strankami.

Pri delu z ljudmi, ki si želijo spremembe, je opazila, da je njihova največja ovira pri napredku ta, da želijo spremembe z danes na jutri. Kajti le dolgotrajno delo je tisto, ki prinese spremembe. Vsi, ki si želijo spremembe, potrebujejo izredno dober načrt za vadbo in prehrano. Če je načrt dober, če je dobra volja in vztrajanje, vse gre.

Video predstavitev: Nasmejana Patricia pravi "Vsak dan je dan zase!"

Na sončno poletno dopoldne smo v Tivoliju v Ljubljani s Patricio poklepetali o postavljanju realnih ciljev in pomembnosti načrtov, saj nam le tako lahko uspe.

Patricio spremljaj na:

https://patricia-pangersic.si/
https://www.instagram.com/patricia_pangersic/
https://www.facebook.com/patriciapangersic1/

Aktivne posameznike, ki se v svojem življenju soočajo s takšnimi in drugačnimi izzivi, spremljaj na naših Vztrajam kanalih. Svoje vsakodnevne podvige pa objavljaj tudi ti! Objavi jih na svojih družabnih omrežjih in jih označi z #vztrajam. Vsak teden izberemo najboljših pet, vsak mesec pa avtorje najboljših petih nagradimo. Se splača!

#vztrajam ime meseca 9. avgust 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.