Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
img_5942

Foto: Danijel Čančarević

V maju predstavljemo #vztrajam ambasadorko Sindi! Sindi s svojo pozitivno energijo in zanimivimi utrinki iz svojega življenja navdušuje vse okoli sebe.

Sindi živi svoje sanje. Spremembe v življenju je začela uresničevati že več kot deset let nazaj, ko se je odločila, da bo končo izgubila odvečno telesno težo. S spremenjenim pogledom na svet, z drugačnim in bolj zdravim prehranjevanjem in povečano mero rekreacije, ji je uspelo. Težo sedaj že več kot deset let tudi uspešno vzdržuje.

Uspehi so jo pripeljali tako daleč, da je danes uspešna prehranska svetovalka, ki je s svojim znanjem, energijo in nasveti pomagala že mnogim. Številne recepte in nasvete lahko najdemo na njenen blogu Bodi to kar si, ker edinstven si.

Video predstavitev: Sindi pravi, da vztraja!

V prečudovitih Lendavskih Goricah smo v sončnem vremenu poklepetali s Sindi. Zaupala nam je, kaj se zgodi, če sledimo svojim sanjam. Preveri v videu!

V zadnjem letu pa je Sindi v času nosečnosti dosegla še en osebni cilj. Postala je namreč osebna trenerka. Strastna rekreativka je tudi v času nosečnosti, saj tudi v tem času (sicer prilagojeno) telovadi in se veliko sprehaja. Ponosna je, da se je v zadnjih desetih letih udeležila mnogih športnih prireditev, ki ji dajejo moč in voljo za naprej.

Tudi v slabih dneh je močna. Moč najde v sebi, saj ve, da zmore vse.

Sindi spremljaj na:

https://www.facebook.com/sindi.horvat
https://www.facebook.com/SINDILifestyle/
https://www.instagram.com/sindi_lifestyle/
https://sindi.life/

Sindijine #vztrajam podvige spremljamo že dolgo, saj jih redno beleži z oznako #vztrajam. Objavljaj svoje vsakodnevne podvige (takšne ali drugačne) tudi ti! Objavi jih na svojih družabnih omrežjih in jih označi z #vztrajam.

Si želiš, da v juniju predstavimo prav določenega #vztrajam ambasadorja? Morda kar tebe? Piši nam na vztrajam@adriamedia.si.

#vztrajam ime meseca 31. maj 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.