Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
img_7495

Foto: Danijel Čančarević

V septembru predstavljamo #vztrajam ambasadorko Failo! Faila je samozavestna, odločna in vztrajna aktivistka, ki se vsak dan bori za pravice tistih, ki so jim bile odvzete.

Faila je direktorica človekoljubnega dobrodelnega društva UP, ki promovira človekove vrednote in humane človekoljubne odnose. Znana je tudi po zagovarjanju nošenja hidžaba, islamskega pokrivala, ki zakriva lase.

Ponosna je na svoje delo z ranljivimi skupinami. Vesela je, da je pomagala že mnogim otrokom, da so se uspešno vključili v izobraževanje, dosegli svoj nivo izobrazbe in tako postali pomembni ljudje.

Promovira medkulturno strpnost in medverski dialog in spodbujanja k strpnosti in toleranci.

Vsak dan se bori za dobro človeštva in ponosna je, da daje glas tistim, ki jim je bil glas odvzet. Slabi dnevi so ji le dodatna motivacija. Kljub mnogim grožnjam, ki jih je deležna, ne bo odnehala, saj je borba za boljši svet njeno poslanstvo. Brez boja in skrbi za soljudi ne bi bila to, kar je.

Njena motivacijska nota je vztrajati, vztrajati in vztrajati. In vztrajala bo do zadnjega diha.

Video predstavitev: Vztrajna Faila pravi: "Bodi gonilna sila, ki bo ustvarila pravičnejši svet."

Failo spremljaj na:

https://www.facebook.com/FailaPasic/
https://www.instagram.com/failapasic/

Aktivne posameznike, ki se v svojem življenju soočajo s takšnimi in drugačnimi izzivi, spremljaj na naših Vztrajam kanalih. Svoje vsakodnevne podvige pa objavljaj tudi ti! Objavi jih na svojih družabnih omrežjih in jih označi z #vztrajam. Vsak teden izberemo najboljših pet, vsak mesec pa avtorje najboljših petih nagradimo. Se splača!

#vztrajam ime meseca 9. oktober 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.