Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
tek-v-parku-trening

Foto: Profimedia

Veseli smo, da si pričel/a s tekom in da ga izvajaš prav vsak dan. In nisi edin/a! Raziskave kažejo, da je tek pri nas vedno bolj priljubljen. Še posebej pa je zanimiv podatek, koliko ljudi se udeležuje najrazličnejših skupinskih tekov in tekaških prireditev.

Pri tem imamo v mislih tudi teke na daljše proge, kot je na primer maraton. Temu bi z lahkoto dejali fenomen teka.

V tem času se lahko tudi ti pripravljaš na katerega od bližnjih dogodkov, ki so povezani s tekom. Teh je v poletnem času veliko. 

Po spletu lahko pobrskaš za različnimi tekaškimi dogodki. Svetujemo ti, da si vsaj enega izbereš v mesecu juliju in vsaj enega v avgustu. Tisti dan naj bo rezerviran samo za tek. 

Pridružiš se nam lahko tudi na Tekih dolenjske. Datume tekov si poglej na njihovem spletnem mestu.

Lahko pa se pridružiš tudi pripravam na ljubljanski maraton. Več preberi na njihovem spletnem mestu

Postani tudi ti fenomen teka ter se tudi v prihodnje, po poletju, udeležuj najrazličnejših tekaških prireditev. Navdušilo te bo ozračje, proge in enako misleči ljudje. Super so!

#vztrajam motiviramo 12. junij 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.