Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
sreca-sproscenost-veselje-0152610118

Foto: Profimedia

Vsaka športna aktivnost lahko veliko doprinese h kakovosti življenja. Seveda velja to tudi za tek, saj tek povzroča pozitivne spremembe tako na našem telesu, kot na našem duhu.

Po teku se zagotovo odlično počutiš. Morda ti je uspelo izgubiti že kak kilogram, ki so te na začetku ovirali.

Tek, ki ga izvajaš pravilno, skupaj s primerno prehrano lahko poskrbi, da bo tvoja postava kar čez noč postala zavidljivo lepa. Je pa seveda priporočljivo, da poleg opravljaš še posebne vaje za oblikovanje telesa. Vaje lahko vključiš na začetek ali pa na konec vsakega teka.

Še posebej pa so pomembne spremembe, ki jih po teku čutiš v svoji notranjosti. Spremembe tvojega notranjega počutja so bile najbrž očitne že po parih dneh, kajne? Zagotovo imaš sedaj  več energije, ki jo s pridom uporabiš doma, v družbi in na delovnem mestu.

Spremembe, spremembe … Na vsakem koraku … In to samo na bolje, kajne?

#vztrajam motiviramo 24. junij 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.