Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
tekaca-glasba

Foto: Shutterstock.com

Zagotovo pred tekom vsak dan počneš točno določene stvari, imaš torej točno določen uvod v tek. Mogoče se sproščaš s kakimi posebnimi vajami ali pa si prepevaš priljubljeno pesem, ki te še bolj motivira za tek.

Uvod v dober tek je lahko tudi ponavljanje različnih motivacijskih sloganov, ki so splošno znani: "Uspelo mi bo!" ali "Zmorem to!". Lahko pa si seveda izmisliš kaj povsem svojega.

Uvod v tek je lahko nenazadnje tudi kratek počitek, kjer v mislih ponoviš, kje boš tekel/a in koliko časa boš namenil/a teku.

Uvod v tek je lahko tudi prijeten telefonski pogovor s prijatelji. Morda pa celo kar v živo. Skupaj lahko popijete tudi kak zdrav napitek in pojeste kak lahek obrok, ki ga boš nato pokuril/a s tekom.

Uvode si moramo prilagoditi sebi. In jih po potrebi spreminjati in dodajati.

Če imaš še kako posebno dobro idejo za dober uvod v tek, nam pa sporoči!

#vztrajam motiviramo 27. junij 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.