Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
salsa2_w_phuygjb

Foto: Helena Kermelj

Naša #vztrajam ambasadorka Maja, ki je nedavno začela z nadaljevalnim tečajem salse, je dobila nove čeveljce. V roke so jih ji predali v Plesnem salonu Salsa.

Navdušena Maja

Maja je navdušena: "Nikoli do sedaj nisem plesala s pravimi plesnimi čeveljci, zato se teh čeveljcev neznansko veselim." Dobri plesni čeveljci zagotavljajo ne le lažje vrtenje po plesišču, ampak tudi bolj stabilno nogo in s tem varnost pri plesu.

Maji so čeveljčke predali v Plesnem salonu Salsa

Čeveljci s Swarovski kristali

Maja je čeveljce že preizkusila. "Čeveljci so izredno udobni in lepo objamejo mojo nogo." Pravi plesni čeveljci so narejeni s posebnim premislekom, saj je naklon stopala natančno izračunan za najboljšo udobje in uporabnost. 

Plesni čeveljci seveda pridejo v vseh barvah in modelih, a prav vse plesalke se strinjajo, da so biserčki skoraj nujni. Maja ima na svojih prave pravcate Swarovski kristale.

Swarovski kristali na čeveljcih iz Plesnega salona Salsa

Čeveljci priznane znamke iz Plesnega salona Salsa

Čeveljčke je prevzela v Plesnem salonu Salsa, kjer "poleg plesnih čeveljčkov za plesalke in plesalce, med drugimi obuvamo plesalke in plesalce mjuzikla Mama mia, izredno popularne oddaje Zvezde plešejo ter igralke Drame, prodajamo tudi plesna oblačila in vrhunsko kozmetiko,” pravi Sašo Krasnov, član Angleškega Kraljevega združenja plesnih učiteljev, London.

Vodja trgovine Tina Erjavc je povedala, da "poleg dela v plesnem salonu delujemo tudi širše. Imamo kulturno društvo Eureka in v sklopu društva, ki združuje umetnost, izobraževanje, kulturo in dobre medčkoveške odnose, pripravljamo tudi kulturne dogodke, delavnice, plesne tečaje in še mnogo več". Tečaji so namenjeni vsem navdušencem na plesom, saj "s svojim delovanjem želimo pozitivno vplivati na ljudi in prav zato organiziramo tudi literarna srečanja, plesne večere in duhovna druženja," pove Sara Rezelj, plesna pedagoginja in doda, da "organiziramo tudi začetne in nadaljevalne plesne tečaje, za otroke in odrasle".

Maja in predstavniki Plesnega salona Salsa

Plesni čeveljci za še boljši trening

"Ker ne vem, kakšne barve bo moja plesna obleka, sem izbrala čeveljce v kožni barvi", pravi Maja in doda, da "so mi v Plesnem salonu Salsa dejali, da lahko naknadno čeveljce tudi pobarvajo, tako kot to naredijo s čeveljčki, ki jih bodoče neveste tam kupijo za poroko".

Maja je nove čeveljčke takoj preizkusila

Maja bo s tečajem nadaljevala v naslednjih tednih, v decembru pa bo sodelovala tudi v predstavitvenem plesnem večeru, kjer bo pokazala vse svoje na novo pridobljeno znanje.

#vztrajam motiviramo 17. november 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.